Το πρώτο Φεστιβάλ Πλεξίματος είναι γεγονός!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014, 06:06
Το πρώτο Φεστιβάλ Πλεξίματος είναι γεγονός!
Το πρώτο φεστιβάλ πλεξίματος με τίτλο «Plexis Fashion Party» είναι... γεγονός και πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στον εκθεσιακό χώρο του μετρό του Συντάγματος.

Ο χώρος του μετρό έχει μεταμορφωθεί σε μια γιορτή με πολύχρωμες κλωστές, και κεντήματα. Οικολογικά νήματα, νήματα που πλέκονται χωρίς βελόνες αλλά με τα χέρια ή με τα δάχτυλα, αξεσουάρ για πλεκτά, χειροποίητες βελόνες, gadget που θα κάνουν το πλέξιμο ακόμα πιο εύκολο, αλλά και επιδείξεις με τις τελευταίες τάσεις της μόδας του πλεκτού κατακλύζουν το μετρό, στην καρδιά της Αθήνας.

Το Plexis Fashion Party είναι ανοιχτό ως την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου από τις 10.00 ως τις 22.00 για να μυήσει μικρούς και μεγάλους στην... τέχνη των βελονών.

Με αφορμή το Plexis Fashion Party, διοργανώνεται και η πρωτοβουλία «Πλέκω στο τρένο» το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στους σταθμούς Κηφισιά, Πειραιάς, Αγ. Αντώνιος, Αγ. Δημήτριος, Αιγάλεω και Δουκίσσης Πλακεντίας. Σε αυτό οι ενδιαφερόμενοι καλούνται για να πλέξουν παρέα με τους διοργανωτές στο πρώτο βαγόνι καθώς οι συρμοί θα κατευθύνονται προς το Σύνταγμα. Προορισμός θα είναι ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014, 06:06