Ο σερ Μάικλ Κέιν παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Telegraph ότι η νέα του ταινία «The Great Escaper» με την αείμνηστη Γκλέντα Τζάκσον, θα μπορούσε να είναι η τελευταία της καριέρας του.

«Είμαι 90 ετών τώρα, δεν μπορώ να περπατήσω καλά. Κατά κάποιο τρόπο έχω αποσυρθεί πλέον» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πολυβραβευμένος ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «The Great Escaper» βασίζεται στην αληθινή ιστορία του 89χρονου Μπέρναντ Τζόρνταν ενός βετεράνου του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος φεύγει κρυφά από τον οίκο ευγηρίας για να παραστεί στην τελετή της 70ής επετείου της Απόβασης στη Νορμανδία.

«Ήμουν τόσο χαρούμενος που το έκανα» συνέχισε ο Κέιν. «Μου άρεσε πολύ ο χαρακτήρας του Μπέρναντ. Πιστεύω ότι ήταν απίστευτος και είναι τόσο όμορφα γραμμένος….πέρασα υπέροχα» σημείωσε.

Μιλώντας για τη θετική πλευρά της 9ης δεκαετίας που διανύει είπε χαρακτηριστικά ότι «κανείς δεν περιμένει από σένα να κάνεις πολλά και οι άνθρωποι κάνουν πράγματα για σένα». Στον αντίποδα, «είναι τόσα πολλά που εξαφανίζονται από τη ζωή σου. Δεν μπορείς να τρέξεις, δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο και σταδιακά συνειδητοποιείς ότι πλησιάζεις στον θάνατο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο κάνοντας τον περίφημο απολογισμό ζωής, ο αγαπημένος σταρ υπογραμμίζει ότι «έζησα την καλύτερη δυνατή ζωή που θα μπορούσα να σκεφτώ» με «την καλύτερη δυνατή σύζυγο και την καλύτερη δυνατή οικογένεια».

Σύμφωνα με το EW το «The Great Escaper» αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες του Ηνωμένου Βασιλείου στις 6 Οκτωβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης