Ο Παντελής Κυραμαργιός και η Πολυξένη Καράκογλου συνυπάρχουν επί σκηνής ενώνοντας τις φωνές και τις μουσικές τους.

Με τις αποσκευές τους γεμάτες εμπειρίες αλλά και μνήμες από την μέχρι τώρα μουσική τους πορεία, o Παντελής Κυραμαργιός, ο ιδιαίτερος μουσικός και τραγουδοποιός, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο συγκρότημα «Μέλισσες» και η Πολυξένη Καράκογλου, μια νέα ερμηνεύτρια και δημιουργός που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια μέσα από τις σημαντικές συνεργασίες, τη φωνή αλλά και τη μουσική που συνθέτει, θα παρουσιάσουν το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου ένα πλούσιο πρόγραμμα με επιλογές από τη δισκογραφία τους, αγαπημένα δικά τους και δικά μας τραγούδια, αλλά και τραγούδια που θα διαλέξουν κάνοντας μια βόλτα από τον κήπο της παραδοσιακής μουσικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμά τους περιέχει κομμάτια από την έντεχνη σκηνή του σήμερα, παραδοσιακά τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ρεμπέτικα και λαϊκά μεγάλων συνθετών. O Παντελής Κυραμαργιός και η Πολυξένη Καράκογλου ανάβουν επί σκηνής τη φωτιά της μουσικής και ρίχνουν τη δική τους ζαριά σ’ αυτό το δύσκολο καλλιτεχνικό καλοκαίρι.

Στη μουσική τους παρέα, συμμετέχει και ο τραγουδοποιός Γιάννης Ταυλάς, τραγουδώντας και παίζοντας έγχορδα.

Μαζί τους:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θανάσης Μάντζαρης: Πλήκτρα, Καχόν

Info

Block 33 Garden

26ης Οκτωβριου 33

Ώρα προσέλευσης: 20.00 Ώρα Έναρξης: 21:00

Είσοδος: 10€ & 12€

Προπώληση: https://bit.ly/3kpYKFM

Τηλέφωνο κρατήσεων θέσεων: 6949950530

Εναλλακτικά: στέλνετε μήνυμα στο inbox της σελίδας Block 33 Garden με το όνομά σας, τηλέφωνο και αριθμό ατόμων.

Για την είσοδο του κοινού στις συναυλίες δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης