Ο Χρήστος Θηβαίος στο Από Κοινού Θέατρο

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 4 Μαΐου 2019, 10:06
Ο Χρήστος Θηβαίος στο Από Κοινού Θέατρο

Το Από Κοινού Θέατρο ξεκινώντας τη θερινή σεζόν φιλοξενεί με ιδιαίτερη χαρά  έναν από τους πιο αξιόλογους δημιουργούς της σύγχρονης μουσικής σκηνής, τον Χρήστο Θηβαίο, για μια μοναδική βραδιά το Σάββατο 4 του Μάη στις 22:00.

Χρήστος Θηβαίος - «Βόλτα στα Εξάρχεια»

Κακόφημα, δημιουργικά, συκοφαντημένα, ιδιαίτερα καλλιτεχνικά, παραμελημένα. Κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που έχουν συνοδεύσει τα Εξάρχεια. Του χθες και του σήμερα. Την πιο εναλλακτική γειτονιά της Αθήνας. Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου.

«Ρε μπαγάσα, εμένα οι φίλοι μου είναι μαύρα πουλιά,

οι φίλες μου είναι σύρματα τεντωμένα.

Είμαστε έμποροι ονείρων... Γι' αυτό άντε και καλή τύχη μάγκες».

Το αποτύπωμα τους στο παρόν αναζητεί ο Χρήστος Θηβαίος, σε μια «Βόλτα στα Εξάρχεια», τη γειτονιά που αγαπά και κατοικεί από μικρός. Βόλτα στους μύθους και στα τραγούδια που φέρνουν το άρωμα των Εξαρχείων.

Στο δεύτερο μέρος των παραστάσεων, ο Χρήστος Θηβαίος, τραγουδά όσα έχει και έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια: Άμλετ της Σελήνης, Ας χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Ημερολόγιο, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα.

Μαζί του ο Μάξιμος Δράκος στο πιάνο και ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα.

Μηχανικός ήχου: Γιώργος Κορρές

Οργάνωση παραγωγής: Cricos

Σάββατο 4 Μαΐου 2019 στις 22:00

Είσοδος: 15€ με μπίρα/αναψυκτικό

Από Κοινού Θέατρο

Ευπατριδών 4, Γκάζι

Τ.Κ. 118 54

τηλ 211 4057249

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Μαΐου 2019, 10:06