Συναυλίες, χορός και θεατρικές παραστάσεις μάς περιμένουν αυτήν τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018, σε διάφορα σημεία της Αθήνας και μας προσφέρουν ανάσες δροσιάς και ξεγνοιασιάς.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας «Ζωντανά» στο Ζηρίνειο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εισιτήριο του η καλή μουσική που δεν έχει σύνορα, σ’ ένα νεανικό μουσικό ταξίδι που συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και το λυρισμό. Παρέα του οι νέοι … και οι νεότεροι!!!

Με υπόσχεση για χορό και τραγούδι με majore διάθεση από την ταλαντούχα ερμηνεύτρια και ακορντεονίστα Μιρέλα Πάχου και τον Ιταλό τραγουδοποιό και κιθαρίστα Steve Tesser.

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων Δήμου Κηφισιάς “Μενάνδρεια 2018”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζηρίνειο Στάδιο Κηφισιάς
Λεωφόρος Κηφισίας 192 Τηλέφωνο: 2108012549

27 Αυγούστου 2018
21:00
Γενική είσοδος 5€



Η Καίτη Γαρμπή στο Κηποθέατρο Παπάγου

Με τις ερμηνείες της Καίτης Γαρμπή ξεκινά το φθινοπωρινό σκέλος του φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού, καθώς η Καίτη Γαρμπή θα δώσει μία συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου, την Δευτέρα, 27 Αυγούστου, στις 21:00.

Ερμηνεύοντας το δικό της ρεπερτόριο που είναι γεμάτο από αγαπημένα κομμάτια, τραγούδια από τον τελευταίο της δίσκο “Σπάσε Τους Δείκτες” που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, καθώς και αγαπημένα τραγούδια άλλων δημιουργών, η Καίτη Γαρμπή θα προσφέρει στο Κηποθέατρο Παπάγου, μία αυγουστιάτικη βραδιά, με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο να έχει την επιμέλεια του προγράμματος.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού 2018.
Κηποθέατρο Παπάγου
Άλσος Παπάγου, οδός Κορυτσάς Τηλέφωνο: 210 6520412

27 Αυγούστου 2018
21:00
Εισιτήρια από 12€



Ο Γιώργος Ανδρέου στην Αρτέμιδα

Ο Γιώργος Ανδρέου στην Αρτέμιδα κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι,
Με καλεσμένο τον Γιάννη Κότσιρα. Μαζί τους η Κορίνα Λεγάκη.

Ο Γιώργος Ανδρέου επιλέγει για την εκδήλωση γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια του, αλλά και τραγούδια άλλων σημαντικών δημιουργών, Ελλήνων και ξένων. Της παράδοσης και του λαϊκού μας τραγουδιού. Ο διακεκριμένος συνθέτης και εξαιρετικός πιανίστας, καλεί για την περίσταση έναν σπουδαίο ερμηνευτή, ευαίσθητο κι αδρό συγχρόνως και πάντα ποιοτικό στις πολυσυλλεκτικές επιλογές του – έναν από τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές της εποχής μας, τον Γιάννη Κότσιρα.

Μαζί τους στην σκηνή μια νέα ερμηνεύτρια, η Κορίνα Λεγάκη.

Τους τρεις, συνοδεύει ορχήστρα:
Μίμης Ντουτσούλης – Μπάσο
Γιώργος Κατσίκας – Τύμπανα
Παναγιώτης Τσέβας – Ακορντεόν
Βαγγέλης Μαχαίρας- Μπουζούκι
Γιάννης Παπαζαχαριάκης – Ακουστικές & Κλασικές κιθάρες

Χώρος: Παραλία Αρτέμιδας

Ραφήνα – Νέα Μάκρη – Αρτέμιδα

27 Αυγούστου 2018
21:00

Είσοδος ελεύθερη.



«Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου στην Ελευσίνα με τους Νίκο Καραθάνο και Μαρία Κεχαγιόγλου

Υπόθεση του έργου:

Ο Προμηθέας τιμωρείται από τον Δία, επειδή έδωσε τη φωτιά στους ανθρώπους. Ο Ήφαιστος έχει αναλάβει να δέσει σφιχτά τον Προμηθέα με αλυσίδες πάνω σε απόκρυμνους βράχους. Το Κράτος και η Βία επιθεωρούν τον απρόθυμο Ήφαιστο. Στο βράχο καταφθάνουν οι κόρες του Ωκεανού, οι Ωκεανίδες, θρηνώντας για το μαρτύριο του ήρωα. Κι ενώ ο Προμηθέας και ο Ωκεανός μιλούν για τη σκληρότητα του Δία, επί σκηνής εμφανίζεται κι ένα άλλο πλάσμα που υποφέρει από την εκδικητικότητα των θεών: η Ιώ, παράνομη ερωμένη του Δία που εκείνος μεταμόρφωσε σε δαμάλα για τη γλιτώσει από τη ζήλια της Ήρας, χωρίς όμως να το καταφέρει καθώς η πανούργα εκείνη έχει στείλει για να την βασανίζει τον Οίστρο, μια ενοχλητική βοϊδόμυγα που θα την ακολουθεί ανελέητα ως τα πέρατα του κόσμου. Ο Προμηθέας της διηγείται το παρελθον της και προφητεύει το μέλλον της, που συνδέεται και με τη δική του μοίρα, καθώς κάποιος μακρυνός απόγονός της, πολλά-πολλά χρόνια μετά, θα τον απελευθερώσει. Ο Προμηθέας προφητεύει και την πτώση του Δία. Αρνείται όμως πεισματικά να φανερώσει στον απεσταλμένο Ερμή το πώς θα εκπέσει η βασιλεία του και η τραγωδία τελειώνει με τους μανιασμένους κεραυνούς του Δία ενάντια στον αντιστεκόμενο κρατούμενο με την ελεύθερη συνείδηση.

Μετάφραση: Νικολέττα Φριντζήλα
Σκηνοθεσία: Μάρθα Φριντζήλα
Σκηνικό – Μουσική: Βασίλης Μαντζούκης
Σχεδιασμός φωτισμού: Felice Ross
Κοστούμια – Κατασκευές, μάσκες: Camilo Bentancor
Κίνηση: Αμάλια Μπένετ
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Γιώργος Βουρδαμής Μαυρογένης, Ιωάννα Νασιοπούλου
Επιστημονικός συνεργάτης: Ιωσήφ Βιβιλάκης

Παίζουν οι: Νίκος Καραθάνος (Προμηθέας), Μαρία Κεχαγιόγλου (Ιώ), Γιώργος Βουρδαμής Μαυρογένης (Κράτος), Θεανώ Μεταξά (Βία), Ηλίας Κουνέλλας (Ήφαιστος), Κώστας Βασαρδάνης (Ερμής), Γιώργος Φριντζήλας (Ωκεανός), Fonέs σε διδασκαλία Μαρίνας Σάττι (Χορός των Ωκεανίδων).

Στην παράσταση συμμετέχει η χορωδία του Baumstrasse καθώς και σπουδαστές του Αττικού σχολείου και του Λυκείου Επιδαύρου.

Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
Παραλία Ελευσίνας (Κανελλοπούλου και Δραγούμη)

27 Αυγούστου 2018
20:30
Γενική είσοδος: 12€
Μειωμένο: 5€



«Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά στο Θέατρο Βράχων

Η ονειροπαρμένη Σουσού ζει στη λασπωμένη γειτονιά του Μπύθουλα, με τον σύζυγο της Παναγιωτάκη. Η ίδια όμως ονειρεύεται μεγαλεία και θέλει να ξεφύγει από την μιζέρια φτιάχνοντας ένα δικό της παράλληλο σύμπαν. Τι θα γίνει όμως όταν το όνειρο γίνει πραγματικότητα; Πόση απόσταση χωρίζει τελικά το Μπύθουλα από το Κολωνάκι; Ποιο ρόλο θα παίξει ο μυστηριώδης Μηνάς Καντακουζηνός; Ποιο τίμημα θα κληθεί να “πληρώσει” η ηρωίδα μας;

Απόδοση Κειμένου: Δήμητρα Παπαδοπούλου
Σκηνοθεσία-Δραματολογική Επεξεργασία: Γιάννης Κακλέας
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Νίκος Χαρλαύτης, Σοφία Νικολαϊδη
Μουσική: Μαρίζα Ρίζου
Ενορχήστρωση/Studio: Δημήτρης Σιάμπος
Kινησιολογική Επιμέλεια: Κυριάκος Κοσμίδης
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
Teaser: Στάθης Ναυπλιώτης
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης

Πρωταγωνιστούν:

Δήμητρα Παπαδοπούλου, Κώστας Σπυρόπουλος και ο Τάσος Χαλκιάς

Παίζουν αλφαβητικά:
Ηλιάννα Γαϊτάνη, Μελέτης Γεωργιάδης, Γιάννα Ζιάννη, Χρύσα Κλούβα, Φαίη Κοκκινοπούλου, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Λάμπρος Κτεναβός, Ρόζα Κυρίου, Πέτρος Λαγούτης, Τζεφ Μαράουι,
Σοφία Μιχαήλ, Θάνος Μπίρκος, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Γιώργος Ψυχογιός

Τραγούδι: Άρτεμις Ματαφιά

Θέατρο Βράχων
27 Αυγούστου 2018 Δευτέρα 21:00
28 Αυγούστου 2018

Εισιτήρια
Κανονικό: 22€
Μειωμένο: 18€



«Αντιγόνη» του Σοφοκλή στην Ηλιούπολη

O Αιμίλιος Χειλάκης και o Μανώλης Δούνιας συν-σκηνοθετούν την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή. Οι δύο σκηνοθέτες ακολουθούν τα πρότυπα της αρχαίας τραγωδίας, όπου όλοι οι χαρακτήρες του δράματος μοιράζονται σε τρεις υποκριτές. Έτσι, ο Αιμίλιος Χειλάκης γίνεται Κρέοντας και Ευρυδίκη, η Αθηνά Μαξίμου, Αντιγόνη και Τειρεσίας και ο Μιχάλης Σαράντης, Αίμονας, Σκοπός και Ισμήνη. Τα οκτώ μέλη του χορού αναλαμβάνουν το ρόλο των αφηγητών και διηγούνται την ιστορία της εμμονικής σχέσης των ηρώων με τα πιστεύω τους. Αυτά που τους οδηγούν στην καταστροφή τους, αφού ο Κρέοντας είναι αποφασισμένος να επιβληθεί και η Αντιγόνη αποφασισμένη να πεθάνει. Στο μεταξύ, οι πολίτες παραδομένοι στον φόβο, ψιθυρίζουν κρυφά, μα δεν τολμούν να αντιδράσουν, ενώ η πόλη παραμένει ακυβέρνητη.

Συντελεστές:
Μετάφραση: Γιώργος Μπλάνας
Σκηνοθεσία: Αιμίλιος Χειλάκης – Μανώλης Δούνιας
Διασκευή: Μανώλης Δούνιας
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Σκηνικά-Κοστούμια: Εύα Νάθενα
Κίνηση: Αγγελική Στελλάτου
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος
Μουσική Διδασκαλία-Ακορντεόν: Άννα Λάκη
Βοηθός Σκηνοθετών: Αλέξανδρος Βάρθης
Βοηθός Σκηνογράφου: Ερατώ Τσάτσου
Βοηθός Ενδυματολόγου: Δανάη Ψωμοδότη
Παραγωγή: Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη

Ερμηνεύουν:

Αθηνά Μαξίμου, Αιμίλιος Χειλάκης, Μιχάλης Σαράντης.

Χορός:
Σωκράτης Πατσίκας, Παναγιώτης Κλίνης, Κρις Ραντάνοφ, Σμαράγδα Κάκκινου, Μαρία Τζάνη, Πάρις Θωμόπουλος, Τίτος Λίτινας, Άννα Λάκη

Δημοτικό Θέατρο Άλσους (Δ. Κιντής)
Γαρδίκη και Σμόλικα Τηλέφωνο: 210 9923840

27 Αυγούστου 2018
21:00
Είσοδος: 18€ γενική είσοδος & 14€ για φοιτητές, άνεργους, πολύτεκνους & παιδιά έως 12 ετών.
Προαγορά εισιτηρίου: 14€

«Αχαρνής» του Αριστοφάνη στα Βριλήσσια

Στους Αχαρνής, ένα από τα πιο αντιπολεμικά έργα του Αριστοφάνη, πρωταγωνιστεί ο Δικαιόπολις, ένας ηλικιωμένος αγρότης που αγανακτισμένος από την αδράνεια της πόλης παρά τον πόλεμο που συνεχίζεται, αποφασίζει να αυτενεργήσει: στέλνει προσωπικό αγγελιοφόρο στους Σπαρτιάτες, προτείνοντάς τους να συνάψουν ειρήνη. Έτσι, αρχίζουν να τον καταδιώκουν και οι πολεμοχαρείς Αχαρνής, που θέλουν να εκδικηθούν τους Σπαρτιάτες, αλλά και ο αξιωματικός Λάμαχος, λίγο πριν αυτός φύγει για μία ακόμα μάχη. Θα καταφέρει να τους πείσει ο Δικαιόπολις για τα πλεονεκτήματα της ειρήνης;

Συντελεστές:

Απόδοση – Σκηνοθεσία: Κώστας Τσιάνος
Χορογραφίες: Έλενα Γεροδήμου, Κώστας Τσιάνος
Σκηνογραφία – Κοστούμια: Γιάννης Μετζικώφ
Μουσική: Γιώργος Ανδρέου
Μουσική διδασκαλία: Παναγιώτης Τσεβάς
Βοηθός σκηνοθέτη: Λουκία Στεργίου
Artwork/Σχεδιασμός προγράμματος: Κάρολος Πορφύρης
Φωτογραφίες παράστασης: Ιωάννα Χατζηανδρέου
Παραγωγή: Θεατρικές Επιχειρήσεις Ταγαρη

Παίζουν:

Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Κώστας Κόκλας, Ιωάννης Παπαζήσης, Τάκης Παπαματθαίου

Χορός (αλφαβητικά):

Βατικιώτης Νίκος, Ζουγανέλης Αλέξανδρος, Καμμένος Παναγιώτης, Κατσώλης Παναγιώτης, Κοράκης Κωνσταντίνος, Κυπαρίσσης Βαγγέλης, Κωστάκης Ηρακλής, Μαγγόνας Αλκιβιάδης, Παυλίδης Παύλος, Πετκίδης Μάριος, Σταμούλης Γρηγόρης, Τσουρουνάκης Γιώργος, Φλέουρας Χάρης, Χιώτης Χάρης

Στο πλαίσιο του 29ου Φεστιβάλ Βριλησσίων 2018.
Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη
Μεταμορφώσεως Σωτήρος και Υψηλάντου Τηλέφωνο: 210 6871700

27 Αυγούστου 2018
21:00
Εισιτήρια
Γενική είσοδος 20€
Φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι, παιδιά έως 12 ετών 15€



«Η φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στο Βεάκειο

Νεοκλασικός χορός, θέατρο, πρωτότυπη μουσική με παραδοσιακά ακούσματα, εμπνευσμένα από το αριστούργημα του “Αγίου” των γραμμάτων μας. Η ευρηματικότητα της σύνθεσης αυτής από τη Δέσποινα Γιαννάτου μας μεταφέρει στην ανδροκρατούμενη κοινωνία της τότε εποχής. Η καταπίεση έχει τη μορφή του άνδρα (Θανάσης Κουρλαμπάς) και ζούμε τον πυρετό της γέννησης του έργου από τον Παπαδιαμάντη (Παναγιώτης Δέμος) επί σκηνής σε παράλληλη δράση.

Σε σκηνοθεσία – χορογραφία Δέσποινας Γιαννάτου με τους: Πέτρο Γούτη, Θανάση Κουρλαμπά και τους 9 χορευτές της Ομάδας “Υπέρ Ορίων”: Θάλεια Μελισσαράτου, Σοφία Κρανιά, Εμμανουέλα Αλεξανδρινάκη, Μαρία Λάκκα, Νικόλαο, Ράπτη, Κωνσταντίνο Χαραλαμπόπουλο, Ειρήνη, Καφρίτσα, Νικόλαο Ρούσσο και Χριστίνα Ρεσίτη.

Στo πλαίσιo των καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2018 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Βεάκειο θέατρο
Λόφος Προφήτη Ηλία Τηλέφωνο: 210 4194520

27 Αυγούστου 2018
21:00
Εισιτήρια
10€ (κανονικό) / 8€ (προπώληση) / 8€ (φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι, Αμεα, άνω των 65, παιδιά έως 12 ετών)



«Ερωτόκριτος» του Βιντσέντσου Κορνάρου

Από την ορχήστρα φιλαρμονικής Δήμου Σητείας και τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σητείας.

Στην παράσταση συμμετέχουν περίπου 50 μουσικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές.

Μουσική διεύθυνση: Γεώργιος Φουρναράκης
Σκηνοθεσία: Αθανάσιος Ζαγκότης

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Στέλιος Κουκουράκης (ερμηνεύει τον Ερωτόκριτο) και Ελπίδα Χατζηδάκη (ερμηνεύει την Αρετούσα).

Διάρκεια: 2 ώρες.

Στo πλαίσιo του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας 2018.
Θέατρο Πέτρας
Ολυμπίας Τηλέφωνο: 210 5062166

27 Αυγούστου 2018
21:30
Εισιτήρια
Κουπόνι ενίσχυσης 8€ & 5€ (τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό).



«Παράξενο ζευγάρι» του Νηλ Σάιμον στο Πόρτο Ράφτη

Ο Όσκαρ είναι ένας αθλητικός συντάκτης σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης, καλοπληρωμένος αλλά λίγο… χαλαρός στα έξοδα. Η πρώην σύζυγός του μάταια περιμένει τη διατροφή και η εφορία αδίκως τη δήλωσή του. Γοητευτικός και άστατος, κοινωνικός και σκορποχέρης, ξενύχτης και τρομερά τσαπατσούλης, ο Όσκαρ είναι ο αντίποδας του φίλου του του Φέλιξ που είναι και οικονόμος και μονογαμικός και σπιτόγατος και άσσος στο νοικοκυριό. Οι δυο τους, εκτός από μια βαθιά φιλία, μοιράζονται και την εμπειρία ενός διαλυμένου γάμου. Διότι όταν η σύζυγος του Φέλιξ τον πετάει έξω από το σπίτι, ο φίλος του ο Όσκαρ του προσφέρει το δικό του ως καταφύγιο. Η συμβίωση των δύο αυτών ανθρώπων, έχει ανατρεπτικά, εκρηκτικά, ξεκαρδιστικά αποτελέσματα…

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου

Πρωταγωνιστούν:

Γιάννης Ζουγανέλης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Βάσω Γουλιελμάκη, Πάνος Σταθακόπουλος, Γιώργος Χαζής, Ντίνος Σπυρόπουλος, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ερμόλαος Ματθαίου.

Διάρκεια: 2 ώρες (με διάλειμμα).
Άλεξ Cinema (θερινός)
Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 235 Τηλέφωνο: 2299076034

27 Αυγούστου 2018
21:00
Προπώληση: 15€



«Πανικός στο υπουργείο» των Jean Franco & Guillaume Mélanie

Ο Άκης (Μάριος Αθανασίου) είναι ο νέος υπουργός Παιδείας. Ονειροπαρμένος και μονίμως εκτός πραγματικότητας, δεν κάνει βήμα χωρίς την πιστή συνεργάτιδά του και διευθύντρια του υπουργείου, Νίκη (Μαριάννα Τουμασάτου). Παντρεμένη με τη δουλειά της, η Νίκη δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Η ζωή της περιστρέφεται εξ ολοκλήρου γύρω από τον προϊστάμενό της και την κόρη της, την οποία μεγάλωσε μόνη της και την οποία ελπίζει μελλοντικά να «βολέψει» στο υπουργείο.

Δυστυχώς για εκείνη, τα τρία πρόσωπα που αποτελούν τους πυλώνες της ζωής της έχουν αποφασίσει να την τρελάνουν. Ο υπουργός της είναι ερωτευμένος και οι προσπάθειές του επικεντρώνονται στο πως θα αποφύγει τη γυναίκα του. Η κόρη της, η Σάρα (Στέλλα Κοσμοπούλου), ένα πανέξυπνο αλλά κακομαθημένο παιδί, δεν εννοεί να υποκύψει στις επιθυμίες της μητέρας της και επιδιώκει να ανεξαρτητοποιηθεί. Ο πατέρας της, ο Κώστας (Κώστας Βουτσάς), επιμένει να κυνηγάει τον ποδόγυρο, παρά τα χρόνια του, και δεν την αφήνει σε ησυχία. Όσο για την σύζυγο του υπουργού (Άννα Μενενάκου), αυτή βγάζει σπυριά και μόνο με το άκουσμα του ονόματος της Νίκης.

Όμως την χαριστική βολή στο σύμπαν της Νίκης θα δώσει ο Γιαννάκης (Ορφέας Παπαδόπουλος), ο ωραίος κλητήρας που θα ανατρέψει κάθε σχέδιο το οποίο έχει καταστρώσει η Νίκη.

Η κωμωδία των Jean Franco και Guillaume Mélanie έκανε πρεμιέρα στο Παρίσι το 2009 και γνώρισε από την πρώτη στιγμή καταπληκτική επιτυχία.

Η ταυτότητα της παράστασης:

Μετάφραση: Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς
Κοστούμια Νικόλ Παναγιώτου
Φωτισμοί: Γιώργος Φωτόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Νατάσσα Χατζηανδρέου

Παίζουν: Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριος Αθανασίου, Κώστας Βουτσάς, Ορφέας Παπαδόπουλος, Άννα Μενενάκου, Στέλλα Κοσμοπούλου.

Καλοκαιρινό θέατρο Λαμπέτη, Λεωφ. Αλεξάνδρας 106. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15, από 6 Ιουλίου. Τιμές εισιτηρίων: Θέσεις με τραπεζάκι 20€, γενική είσοδος 16€, φοιτητικό – παιδικό – ΑΜΕΑ 12€. Ταμείο του θεάτρου τηλ. 210 6457086.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης