Το πρώτο μυθιστόρημα της Σάρα Φέργκιουσον «Her Heart For a Compass» στην κατηγορία της ιστορικής μυθοπλασίας κατάφερε, προς το παρόν, να βρίσκεται στην 10η θέση των βρετανικών μπεστ σέλερ.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε στις 3 Αυγούστου και είναι γραμμένο από τη δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον μαζί με την Μαργκερίτ Κέι (Marguerite Kaye) σε συνεργασία με τους εκδοτικούς οίκους Harper Collins Publishers και Harlequin UK.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε περισσότερες από 500 σελίδες, το βιβλίο εξιστορεί τη ζωή της πρό-προ θείας της, Μάργκαρετ Μονταγκού Σκοτ, η οποία ενώ γεννήθηκε στα ανώτερα κλιμάκια της κοινωνίας, επιθυμεί να «σπάσει το καλούπι» και να ακολουθήσει την εσωτερική της πυξίδα (την καρδιά της) για να ανακαλύψει τον λόγο ύπαρξής της, και την αληθινή αγάπη, αναφέρει ο Guardian.

«Είμαι χαρούμενη που ξεκίνησα μια νέα καριέρα ως μυθιστοριογράφος σε ηλικία 61 ετών και ήδη το βιβλίο βρίσκεται στα 10 μπεστ σέλερ» είπε η Φέργκιουσον. «Είναι πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους αγόρασαν το βιβλίο μέχρι τώρα. Ελπίζω να απολαύσουν τα κατορθώματα της ξεροκέφαλης, κοκκινομάλλας ηρωίδας μου Λαίδης Μάργκαρετ και να εντοπίσουν κοινά στοιχεία μεταξύ της δικής μου ζωής και της δικής της. Είναι κοκκινομάλλα, έχει έντονη θέληση και καθοδηγείται από την καρδιά της. Είναι όμως ένα έργο μυθοπλασίας και όχι μια αυτοβιογραφία».

 Η δούκισσα ήδη γράφει το δεύτερο βιβλίο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης