Μία νέα κατηγορία προστέθηκε στη θεματογραφία της «zougla.gr», με την οποία φιλοδοξούμε να εγκαινιάσουμε ένα διάλογο μεταξύ των αναγνωστών και του γιατρού, Κώστα Κωσταντινίδη, ο οποίος θα απαντά σε κάθε ερώτημα ή προβληματισμό των αναγνωστών της ηλεκτρονικής εφημερίδας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της κατηγορίας «SEXUALITY» ή στο e-mail: sexuality@zougla.gr.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος, είναι ιδρυτής του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, στα 20 χρόνια λειτουργίας του, έχει συμβάλει διαγνωστικά και θεραπευτικά σε περισσότερους από 15.000 ασθενείς με ανδρολογικά και ουρολογικά προβλήματα – σεξουαλικές διαταραχές.

Έχω Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια και μου έχουν παρουσιαστεί διάφορα προβλήματα…

Τάκης: Είμαι 45 ετών. Έχω Χ.Α.Π (πνευμονοπάθεια χρόνια) επίσης πρόωρη εκσπερμάτιση και όσο περνά ο καιρός νομίζω στυτική δυσλειτουργία. Έχω 2 παιδιά κτλ. Έχω πάει στην Αθήνα στον γνωστό Παπαθανασιου πριν 9 χρόνια, όλα καλά από υγεία. Το θέμα είναι ψυχολογικό. Να φταίει το Χ.Α.Π; Τι να κάνω πια; Να παίρνω Βιάγκρα ή κάτι άλλο;

Αγαπητέ ,

Η Χ.Α.Π. είναι αιτία και στυτικής δυσκολίας, αν πήρατε ήδη Βιάγκρα και έχετε αποτέλεσμα καλά… αν, πάλι, όχι, ίσως να χρειαστείτε και κάτι άλλο.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία