Αλυσιδωτές αντιδράσεις αναμένονται στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, μετά τις πολλές και συνεχόμενες κατηγορίες εις βάρος της διοίκησης.

Αυτή την περίοδο δύο είναι οι σημαντικοί άνθρωποι που έχουν κατηγορήσει τη διοίκηση της ΕΛΟΠ. Ο Γιάννης Αρζουμανίδης που έχει δηλώσει ότι θέλει να διεκδικήσει την προεδρία της ομοσπονδίας και έχει κατηγορήσει δημοσίως την Ομοσπονδία για ψεύτικους αγώνες και παραβατικές συμπεριφορές, ενώ ζήτησε και την παραίτηση του ΔΣ. Από την άλλη ο καθηγητής Γιώργος Πάχτας δήλωσε επώνυμα ότι η ομοσπονδία λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση και κύκλωμα προώθησης αθλητών στην πορνεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο άντρες είναι αυτοί που έχουν κάνει τις σημαντικότερες κατηγορίες εις βάρος της ομοσπονδίας και αναμένεται το επόμενο διάστημα να ζητηθεί από την εισαγγελία να καταθέσουν και να παρουσιάσουν τα στοιχεία τους.

Εχει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία η κατάθεση των Αρζουμανίδη – Πάχτα και η απόφαση της εισαγγελίας για το αν θα παραπέμψει σε δίκη την υπόθεση.

Η αλήθεια είναι ότι το άθλημα έχει διαπομπευτεί το τελευταίο διάστημα και άπαντες περιμένουν με μεγάλη αγωνία αν θα αποδοθούν ευθύνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση της ΕΛΟΠ ζήτησε από την προϊσταμένη εισαγγελίας Αθηνών να εξετάσει τις σοβαρές καταγγελίες εις βάρος της.

zougla newsroom

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης