Παίκτης του Ολυμπιακού είναι κι επίσημα πλέον ο Μάνος Ζερδεβάς, καθώς την Τρίτη οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον διεθνή τερματοφύλακα.

Μετά από μία πολύμηνη δικαστική διαμάχη, που έληξε με δικαίωσή του στο ΑΣΕΑΔ (κι ενώ αρχικά η αρμόδια επιτροπή της ΚΟΕ δεν είχε εγκρίνει τη μεταγραφή του από τη Βουλιαγμένη), ο 22χρονος πολίστας έμεινε ελεύθερος και εντάχθηκε και τυπικά στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων», με τους οποίους προπονείται από το ξεκίνημα της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σύλλογος του Πειραιά είχε προνοήσει να τον δηλώσει, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League, όπερ σημαίνει ότι ο Ζερδεβάς έχει δικαίωμα συμμετοχής στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας του ομάδας, εντός και εκτός συνόρων.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που στο τέλος δικαιώθηκα και θα έχω την ευκαιρία μου να αγωνιστώ στον πρωταθλητή Ευρώπης. Η όλη διαδικασία μεταγραφής μου στον Ολυμπιακό, ήταν χρονοβόρα και αυτό ενέτεινε την ανυπομονησία μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περιμένω εδώ και μήνες να φορέσω το “ερυθρόλευκο” σκουφάκι, να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο και τώρα που ήρθε η ώρα νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της», δήλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης