Με τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο στον πάγκο του θα αντιμετωπίσει ο Ηλυσιακός τον Πανελευσινιακό, στο κλειστό «Α. Παπανδρέου», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Παπανικολάου από τον πάγκο της ομάδας. Ο προσωρινός τεχνικός του Ηλυσιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και τόνισε:

«Η Ελευσίνα είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που, παρότι έχει μία νίκη, όπως εμείς, διεκδίκησε όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Εμείς προετοιμαστήκαμε υπό ιδιαίτερες συνθήκες, λόγω της αποχώρησης του Δημήτρη (Παπανικολάου). Τα παιδιά θα τα δώσουν όλα και για αυτόν τον λόγο, ώστε να δείξουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Περικλής Δορκοφίκης είπε: «Αντιμετωπίζουμε μία εξαιρετική ομάδα, με βαθύ ρόστερ, που ειδικά στην έδρα της είναι πολύ ανταγωνιστική. Παρότι εδώ και δέκα μέρες στην ομάδα μας επικρατεί αναβρασμός, με την απεργία των εργαζομένων του δήμου, που μας ανάγκασε να… μετακομίσουμε, και την αποχώρηση εν συνεχεία του κόουτς, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα, για να τιμήσουμε τη φανέλα του Ηλυσιακού. Η Ελευσίνα, όμως, είναι το φαβορί».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης