Ο Δημήτρης Σιόβας τόνισε ότι το δίκαιο αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα ήταν η ισοπαλία και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πάει στο Μόναχο και στο Λονδίνο με το ίδιο στιλ παιχνιδιού, για να πάρει αποτέλεσμα.

«Εμείς δείξαμε ότι καταφέραμε και αντεπεξήλθαμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Δυστυχώς όπως εξελίχθηκε ήμασταν άτυχοι, μπορούσαμε την ισοπαλία. Μπορούσε να έρθει 0-0 ή 1-1 το παιχνίδι. Δυστυχώς όλα τα γκολ πιστεύω ήταν τυχερά, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά ο Σιόβας για να προσθέσει: «Αυτό που έκαναν στο πρώτο γκολ και μας κόπηκαν τα πόδια δεν ήταν καν ευκαιρία, δεν πιστεύω ότι έκαναν κλασική ευκαιρία. Εμείς συνεχίζουμε, όπως είπα και από την αρχή στην κλήρωση, θα παλέψουμε για τον στόχο μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός στη συνέχεια να αντιστρέψει τα πράγματα, είπε: «Πώς δεν μπορεί; Με αυτόν τον τρόπο που παίξαμε σήμερα πιστεύω ότι μπορούμε, έτσι θα παίξουμε και στην Μπάγερν και στην Άρσεναλ και θα πάρουμε αποτέλεσμα. Πρώτοι εμείς κάναμε ευκαιρία με τον Ιντέγε στην επίθεση. Πιστεύω σταθήκαμε καλά, λίγο πικραθήκαμε στο τέλος. Μου θύμισε το ματς με την Παρί που δεχόμασταν τα γκολ στα τελευταία λεπτά, γελοία γκολ για μένα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, η Μπάγερν ήταν τυχερή και θεωρώ ότι δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης