Σαν… σίφουνας πέρασε από την Κέρκυρα ο Πανιώνιος. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή συνέτριψε την ομώνυμη ομάδα με 3-0, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής της Super League, και έτσι επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Κούτσι σημείωσε τα δύο πρώτα τέρματα των «κυανέρυθρων» (34′, 78′), ενώ διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του «ιστορικού» έδωσε ο Γουνδουλάκης, ο οποίος σκόραρε στο 83′, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

O αγώνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή, με τον Εστογιανόφ να δημιουργεί και τα τρία τέρματά της και τον Κούτσι να «εκτελεί», ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα από τους γηπεδούχους και πήρε απολύτως δίκαια τη νίκη.

Μετά το πρώτο 15λεπτο, διάστημα στο οποίο η Κέρκυρα ήταν πιο κινητική μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ο Πανιώνιος φαινόταν να «ψάχνεται», η ομάδα της Νέας Σμύρνης άρχισε σιγά-σιγά να ισορροπεί το παιχνίδι, παίρνοντας μάλιστα τα «ηνία».

Με δημιουργό τον Εστογιανόφ μάλιστα, ο «ιστορικός» κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 34΄.
Ο Ουρουγουανός άσος πήρε την μπάλα από τον Γιόνσον, μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή την έδωσε στον Κούτσι, ο οποίος με τη σειρά του δεν είχε κανένα πρόβλημα να πλασάρει στον Γκαλίνοβιτς (0-1).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σκόρερ των «κυανέρυθρων» θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι στο 41΄, αλλά αστόχησε απέναντι από τον Κροάτη γκολκίπερ.

Στο δεύτερο μέρος παίχτηκε ανοικτό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα από το 69΄ έως το 75΄ χάθηκαν τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, δύο για κάθε ομάδα.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε εμφάνιση… για εθνική ομάδα, καθώς μέσα σε τρία λεπτά απέκρουσε αρχικά την εξ επαφής κεφαλιά του Μπάρκογλου (71΄) και, δύο λεπτά μετά, απομάκρυνε σωτήρια το φάουλ του Γκουστάβο κι ενώ η μπάλα είχε αλλάξει πορεία, καθώς βρήκε στο κεφάλι του Κουμορτζί. Λίγο πριν από το τέλος, πραγματοποίησε και σπουδαία διπλή εξ επαφής απόκρουση.

Νωρίτερα, στο 69΄, ο Εστογιανόφ αστόχησε απέναντι από τον Γκαλίνοβιτς, ενώ το ίδιο έκανε και ο Κούτσι στο 76΄. Το ματς τελείωσε στο 78΄, όταν από σέντρα του Εστογιανόφ ο Κούτσι με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 83΄ και πάλι ο Εστογιανόφ βρήκε τον Γουνδουλάκη, που με σουτ πάνω στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-0).

Κίτρινες: Μιλοβάνοβιτς, Εστογιανόφ, Σάμαρης

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Βενέτης, Βέντσελ, Σακελλαρίου, Οσμάν, Λόβιν, Καλαντζής (65΄ Γιάντσης), Μπάρκογλου, Μετίν (71΄ Λαμπρόπουλος), Αγρίτης (56΄ Μαζνόβ)
 
Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Όμο, Μιλοβάνοβιτς (77΄ Πετκάκης), Κουμορτζί, Σάμαρης (89΄ Μπουζάς), Εστογιανόφ (90΄+1 Κολοβός), Γουνδουλάκης, Κούτσι

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης