Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων», αφού παρουσίασε τη νέα σύνθεση μίλησε και για το νέο απόκτημα της ομάδας τον Κρίστιαν Νέμεθ και σημείωσε ότι συνήθως δεν αποκτά παίκτες με δανεισμούς.

Η σύνθεση του Δ.Σ. μετά την αποχώρηση των Γιώργου Ιωάννου, Κώστα Χαλίφα και Κώστα Θεοδώρου, έχει ως εξής: Αχιλλέας Μπέος (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος), Θανάσης Κανελλόπουλος (αντιπρόεδρος), Γιώργος Τόρης (αντιπρόεδρος), Γιώργος Βαρούτικος (υπεύθυνος αργάνωσης γραφείων), Μανώλης Κρατήρας, Μαίρη Θεοδώρου (υπεύθυνοι εμπορικού τμήματος), Γιώργος Κουτρούμπας (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων), Γιάννης Μπέης (υπεύθυνος εκδηλόσεων της ΠΑΕ), Γιώργος Πράτος (συνδετικός κρίκος, φιλάθλων, διοίκησης και ποδιοσφαιρικού τμήματος), Ιάσων Χατζής (υπεύθυνος ακαδημιών), Γιώργος Αθανασάκης (νομικός εκπρόσωπος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, ωστόσο τα άτομα που αποχώρησαν για προσωπικούς λόγους, είναι μέλη του συλλόγου. Για μένα, άτομα που έχουν προσφέρει, συνεχίζουν να ανήκουν στην οικεγένεια του Ολυμπιακού Βόλου», είπε ο πρόεδρος της βολιώτικης ΠΑΕ και συνέχισε: «Η ΠΑΕ έχει κλείσει τα βιβλία της έως το 2009 και έχει πληρώσει σύνολο 1.157.000 ευρώ προς τις δημόσιες υπηρεσίες. Η ΠΑΕ λειτουργεί κάτω από πρότυπα υγείας, με οράματα και φιλοδοξίες και αυτό μας κάνει όλους εμάς, να βλέπουμε το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία σε δύσκολους καιρούς».

Σχετικά με τον Κρίστιαν Νέμεθ, είπε: «Αν και δεν μου αρέσει να παίρνω δανεικούς παίκτες, τη δεδομένη χρονική στιγμή έκανα μια εξαίρεση, καθώς η ομάδα βρίσκεται μπροστά σε μια πρόκληση. Και η λογική λέει ότι, αν υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, θα το κάνουμε. Μάλιστα, θα μιλήσω με τον προπονητή μας και, αν μου πει ότι χρειάζεται ακόμη προσθήκες, τότε θα τις κάνουμε».

Όσο για την απόφαση να μην δώσει εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Αποφασίζουμε εγώ και οι συνεργάτες μου με γνώμονα το καλό της ομάδας. Όταν θα γίνεται κάτι, δεν θα απολογούμαι σε κανέναν. Αν δεν έπαιρνε επίσημα εισιτήρια ο ΠΑΟΚ, θα έρχονταν οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι ανεπίσημα και, σε περίπτωση που γίνονταν πάλι επεισόδια, τότε θα την πληρώναμε μόνο εμείς. Ο φίλαθλος του Ολυμπιακού μπορεί να πει ό,τι θέλει για εμένα, αλλά όχι για τους συνεργάτες μου. Μόλις θα φύγω, κάποια στιγμή από εδώ, εύχομαι αυτός που θα αναλάβει, να τα πάει καλύτερα από εμένα. Να ξέρει ο κόσμος του Βόλου πως, αν δεν τους αρέσει ο τρόπος που διοικώ, αυτή τη στιγμή η ομάδα πωλείται.
Όποιος θέλει μπορεί να έρθει να την πάρει. Ο Ολυμπιακός Βόλου αυτή τη στιγμή πολεμάει την ίδια του την ομάδα. Χρειάζεται χρόνος και δουλειά. Ξαφνικά μια ομάδα από το πουθενά, παίρνει από παντού συγχαρητήρια. Εμείς θα δημιουργήσουμε έναν σύλλογο πρότυπο και ελπίζουμε, μετά από μια πορεία τριών ετών, να έρθουν και τα αποτελέσματα, προκειμένου να ετοιμάσουμε τα διαβατήρια. Αν έχουμε, πάντως, φέτος αυτή την ευκαιρία, δεν θα πούμε όχι. Του χρόνου ο Βόλος δεν θα έχει άλλον σύνδεσμο ομάδας. Όλοι οι φίλαθλοι της πόλης θα έχουν μόνο μια ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείνοντας, ανακοίνωσε ότι θα παρακολουθήσει μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη το ματς Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός για την 20η αγωνιστική της Super League: «Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα παιχνίδια που θα δώσουν οι μικροί ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου και του Ολυμπιακού Πειραιώς, την Κυριακή. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και η Ακαδημία της, ανταποδίδοντας τη φιλοξενία του πρώτου γύρου, υποδέχονται την Κυριακή στο Βόλο τμήματα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς, για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων.

Μετά το πέρας των αγώνων η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα παραθέσει γεύμα στα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς στην παραλία του Βόλου και στη συνέχεια θα μεταβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για να παρακολουθήσουν τα παιδιά και των δύο ακαδημιών μαζί τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός. Οι Ακαδημίες θα φιλοξενηθούν στο κέντρο της Ανατολικής κερκίδας, ανάμεσα από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου και του Ολυμπιακού Πειραιώς. Μαζί τους στην κερκίδα θα βρίσκονται οι Κ-20 των δύο ομάδων καθώς και η Κ-17 Ολυμπιακού Βόλου». Και καταλήγει: «Οι δύο πρόεδροι των ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Ολυμπικός, κ. Αχιλλέας Μπέος και κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα παρακολουθήσουν τον αγώνα μαζί με τα παιδιά των δύο Ακαδημιών».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης