Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και την ευρεία νίκη (90-58) επί του Ηλυσιακού εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Παίξαμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι από την αρχή έως το τέλος. Αυτό φανερώνεται και από τις ασίστ που δώσαμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίζαμε εναντίον του Ηλυσιακού, που έχει κάνει αρκετά καλά παιχνίδια φέτος, και, βλέποντας το τι έχουμε στο μέλλον μπροστά μας, θέλαμε να ξεκουράσουμε και κάποιους αθλητές και να μοιράσουμε τον χρόνο. Ευχαριστούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ήταν εκπληκτική ατμόσφαιρα και συγχαρητήρια και στον κόσμο του Ηλυσιακού που γεμίζει το γήπεδο» δήλωσε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να έχει και άλλα τέτοια παιχνίδια που θα μπορεί να ξεκουράσει κάποιους παίκτες:

«Στη δουλειά μας η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική και 44 ώρες μετά την ήττα από το Μιλάνο έπρεπε να παίξουμε σήμερα. Οι τέσσερις παίκτες που αγωνίστηκαν πολλή ώρα στο παιχνίδι της Πέμπτης δεν πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλάω για τους Διαμαντίδη, Σάτο, Μπατίστ και Καϊμακόγλου. Δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια. Η αρχική πεντάδα έπαιξε πολύ καλά και στα δύο ημίχρονα. Μας χρειάζονται και οι δώδεκα παίκτες και μέσα από τις προπονήσεις θα δούμε ποιοι και πώς θα βοηθήσουν στα επόμενα παιχνίδια και στο Καζάν».

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Λόγκαν είπε: «Νομίζω ότι θέλαμε να παίξουμε καλύτερα και με μεγαλύτερη ενέργεια. Ήταν μια καλή προπόνηση εν όψει του αγώνα κόντρα στην Ούνιξ. Όλοι μας περιμένουμε αυτό το παιχνίδι. Θα έχουμε μεγάλο κίνητρο για αυτόν τον αγώνα, καθώς κρίνεται και η πρωτιά του ομίλου».

Αναφορικά με την προσωπική του απόδοση: «Σίγουρα παίζω με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, όσο παίρνω χρόνο συμμετοχής. Όπως και κάθε παίκτης της ομάδας, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να έχει οφέλη ο Παναθηναϊκός».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης