Κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα, αγοράζοντας τα μίνι διαρκείας για τα πλέι οφ της Α1, απηύθυνε η ομάδα βόλεϊ του συλλόγου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο αγαπημένος μας Ηρακλής επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους, έτοιμος να δείξει για μία ακόμα φορά ότι τα παιχνίδια κρίνονται εντός γηπέδων.

Οι προσπάθειες της διοίκησης για να διατηρηθεί το ρόπαλο στα χέρια του Ημίθεου συνεχίζονται και σε αυτήν την προσπάθεια σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Ήρθε η ώρα να δείξουμε εκ νέου το πόσο κοντά είμαστε στην ομάδα. Ήρθε η ώρα να της σταθούμε και οικονομικά.

Ενισχύοντας με τον αυτό τον τρόπο τον Ηρακλή βάζεις κι εσύ ένα πολύτιμο λιθαράκι στη φετινή του πορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον στηρίζεις μέχρι τέλους ώστε να σταθεί όρθιος στα πόδια του και να αποδείξει και πάλι εντός αγωνιστικών χώρων πως είναι ο καλύτερος.

Η διάθεση των μίνι διαρκείας οικονομικής ενίσχυσης από τα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου συνεχίζεται (09.00-21.00, τηλ επικοινωνίας 2310 207715).

Οι τιμές τους θα είναι 100 ευρώ για τις θέσεις των VIP και 40 ευρώ για τις υπόλοιπες του γηπέδου της Μίκρας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, τους δίνεται η ευκαιρία να προχωρούν σε τηλεφωνική κράτηση του μίνι διαρκείας και να το παραλαμβάνουν πριν την έναρξη του αγώνα της Κυριακής (1/4) με τον Παμβοχαικό από το ΕΓ Μίκρας και συγκεκριμένα από το ειδικό σταντ που θα υπάρχει για αυτό το σκοπό.

Τα εισιτήρια διαρκείας που διατέθηκαν στο ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα ισχύουν κανονικά, αν και πιστεύουμε πως και οι συγκεκριμένοι κάτοχοι θα συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια για ακόμα μία φορά.

Τα μίνι διαρκείας οικονομικής ενίσχυσης ενόψει των play-offs σε περιμένουν.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης