OΠΑΠ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ μαζί και την αγωνιστική περίοδο 2017-2018

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017, 16:24
OΠΑΠ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ μαζί και την αγωνιστική περίοδο 2017-2018
Ο ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασαν, την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017, τη χορηγική τους συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Ο ΟΠΑΠ, η κορυφαία εταιρεία του κλάδου τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα, θα είναι ο Μέγας Χορηγός της ομάδας για δεύτερη συνεχή χρονιά και θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας μέσω του δημοφιλούς παιχνιδιού Πάμε Στοίχημα.Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, τόνισε: «Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά της συνεργασίας μας και το Πάμε Στοίχημα θα συνεχίσει να εμφανίζεται στην επίσημη φανέλα του ΠΑΟΚ, τόσο στους αγώνες της ομάδας στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη για το Basketball Champions League. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υλοποιούμε κοινές δράσεις με τον ΠΑΟΚ, με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του προγράμματός μας για την Εταιρική Υπευθυνότητα και προσβλέπουμε στη διεύρυνση της στήριξης που παρέχουμε στην κοινωνία και τον αθλητισμό».Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, δήλωσε: «Ο ΟΠΑΠ διαχρονικά στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία με μία σειρά δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας. Είναι πολύ σημαντικό να διαπιστώνεις ότι ο μεγάλος σου χορηγός, δεν εστιάζει μόνο στο καθαρά αθλητικό κομμάτι, αλλά προσφέρει πολύ περισσότερα. Για αυτό και είμαστε διπλά χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ΟΠΑΠ. Είχαμε μία επιτυχημένη συνεργασία πέρυσι κι ευχόμαστε να είναι ακόμη καλύτερη η εφετινή σεζόν».
Ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, σημείωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ. Είναι πολύ σημαντικό τέτοιου υψηλού επιπέδου συνεργασίες να μην μένουν μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Για αυτό και θεωρούμε σημαντικό το γεγονός ότι συμμετέχουμε και εμείς μέσω του ΟΠΑΠ σε δράσεις που θα επιστρέψουν στην κοινωνία αυτή την αγάπη που δίνει σε όλους εμάς τους ανθρώπους του αθλητισμού, όπως οι ανακαινίσεις παιδιατρικών νοσοκομείων, το πρόγραμμα Επιχειρηματική Ανάπτυξη, αλλά και οι Αθλητικές Ακαδημίες».Ο αρχηγός της ομάδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αποτελούμε μέρος της εξαιρετικής ενέργειας της Παιδικής Κερκίδας. Θέλουμε να βλέπουμε παιδιά στα γήπεδα και με την παιδική Κερκίδα, δίνουμε μαζί με τον ΟΠΑΠ την ευκαιρία στα παιδιά να έρχονται στο γήπεδο, να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας μας, να απολαμβάνουν το άθλημα και να έρθουν κοντά στον αθλητισμό. Είναι πολύ σημαντικό γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον του αθλητισμού».Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, παρευρέθηκε σύσσωμη η ομάδα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Σταυρόπουλος, ο μάνατζερ Τέλης Ζουρνατσίδης, καθώς και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.Σημείο αναφοράς ήταν η βράβευση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, και τον Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι, του προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου και των αθλητών Αντώνη Κόνιαρη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Θοδωρή Καρρά για την κατάκτηση του Eurobasket U20 με την Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών, το καλοκαίρι 2017.Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017, 16:24