Από τον τραυματισμό του Φώτη Βασιλόπουλου επισκιάστηκε η σημερινή νίκη (76-65) της Δάφνης επί του ΑΓΟΡ, για την 17η αγωνιστική της Α2 μπάσκετ ανδρών.

Ο 24χρονος γκαρντ ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος του αγώνα δέχτηκε χτύπημα εκτός φάσης από τον Πασχάλη, με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα και να πέσει στο έδαφος λιπόθυμος, χωρίς πάντως να συμβεί το μοιραίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο αργότερα του τοποθετήθηκε κολάρο και διεκομίσθη στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Ο παίκτης του ΑΓΟΡ, ο οποίος έκανε το αντιαθλητικό φάουλ στον άτυχο πάικτη προσήχθη στο τμήμα, καθώς κινήθηκε αυτεπάγγελτη διαδικασία.

Πριν τη προσαγωγή του στο τμήμα ο Πασχάλης δήλωσε μετανιωμένος για την ενέργειά του: «Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο άσχημα νιώθω, πόσο ηλίθια φέρθηκα, ήταν μια πολύ κακή αντίδραση. Ότι και να πει ο κόσμος βλέποντας αυτή την ενέργεια θα έχει δίκιο. Ζητώ συγγνώμη. Πρώτα απ’ όλους στον Φώτη (σ.σ. Βασιλόπουλο). Είχαμε μια αψιμαχία κατά τη διάρκεια του αγώνα, ξεπέρασα όμως τα όρια κάνοντας ένα ιδιαίτερα σκληρό φάουλ, χωρίς να θέλω πάντως σε καμία περίπτωση να τον χτυπήσω τόσο άσχημα. Μακάρι να γνωρίζατε πόσο άσχημα νιώθω. Ελπίζω να είναι καλά το παιδί. Εύχομαι να είναι γερός στην υγεία του. Ζήτησαν συγγνώμη απ’ τον πατέρα του».


Τα δεκάλεπτα:
22-21, 45-45, 59-54, 76-65

Δάφνη (Ζαβός):
Καπερώνης 3 (1), Μπίρδας, Βασιλόπουλος 14 (2), Σεφερίδης 7, Πέκοβιτς 7 (1), Λιανός 7 (2), Λόλας 11 (1), Οτουντζίδης 2, Τσούτσος 12 (2), Γιαννουλάκος 13

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΓΟΡ (Μυκονιάτης): Κουκάς, Κούμουλος 2, Στυλιανού, Βουκαντίνοφ 16 (4), Τσόχλας, Μαγκουνής 19 (3), Νεοφυτίδης, Ψαθάς 2, Λάτοβιτς 17 (1), Πασχάλης 9

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης