Με τους νεοαποκτηθέντες Αγαδάκο και Νέλσον στη δωδεκάδα του, το Περιστέρι θα φιλοξενήσει αύριο (18:00) την ΑΕΚ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στόχος της ομάδας των δυτικών προαστίων είναι η νίκη, κάτι που φυσικά επισήμανε με δηλώσεις του στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ ο τεχνικός του συλλόγου, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για εμάς είναι ακόμα ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία. Είναι στην έδρα μας και από αυτά που πρέπει να κερδίσουμε. Η ομάδα έχει δουλέψει καλά και είμαστε αισιόδοξοι» τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

«Θέλω να πιστεύω ότι βγαίνουμε ενισχυμένοι από την εξέλιξη του θέματος Νέλσον και με την προσθήκη του Αγαδάκου. Ελπίζω να έχουμε και τη συμπαράσταση του κόσμου μας και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να ανέβουμε αρκετά ψηλά στη βαθμολογία».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης υποστήριξε: «Μετά από δυο κακές εμφανίσεις εκτός έδρας μπορέσαμε και πήραμε μια σημαντική νίκη με την Καβάλα και ανέβηκε πάλι η ψυχολογία μας. Είναι σημαντικό αυτό διότι και η ΑΕΚ είναι ανεβασμένη και πολύ επικίνδυνη ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, αυτό που μας συνοδεύει στα εντός έδρας παιχνίδια. Έχουμε δουλέψει αρκετά στην προπόνηση και ελπίζω να έχουμε όλοι το πάθος και τη θέληση που απαιτείται για να πάρουμε τη νίκη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης