Μιάμιση ώρα διάρκεια είχε η συνάντηση των Γόντικα, Νιόπλια και Φρέιτας. Οι τρεις τους συζήτησαν για το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει άλλο έναν επιθετικό, ο οποίος θα αντικαθιστά τον Σισέ σε περίπτωση που ο Γάλλος δεν θα μπορεί να αγωνιστεί.

Παράλληλα, στο… τραπέζι έπεσαν και τα ονόματα των υπό παραχώρηση παικτών. Μάλιστα, αυτή την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκονται οι Μάριο Γκαλίνοβιτς και Βαγγέλης Μάντζιος, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί πως ο Νίκος Νιόπλιας έχει τονίσει στη διοίκηση πως δεν τους υπολογίζει και έτσι θα γίνει προσπάθεια να αποδεσμευτούν, για να μειωθεί ο αριθμός του ρόστερ του Παναθηναϊκού και να εξοικονομηθούν χρήματα.

Προτάθηκε ο Ντι Σάντο

Εν τω μεταξύ, στον Παναθηναϊκό προτάθηκε ο Φράνκο Ντι Σάντο της Τσέλσι. Ο 21χρονος επιθετικός από την Αργεντινή θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νοτιοαμερικανικού ποδοσφαίρου και είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές της χώρας του τάνγκο.

Πέρυσι, αγωνίστηκε δανεικός στην Μπλάκμπερν και είχε 1 γκολ σε 24 συμμετοχές. Στην Τσέλσι ανήκει από τον Ιανουάριο του 2008. Στην πρώτη σεζόν έπαιξε στη Β’ ομάδα, ενώ στη δεύτερη έπαιξε στην πρώτη ομάδα και έδωσε το «παρών» στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με αντιπάλους την Κλουζ και τη Ρόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης