Τσάκας: «Η Παναθηναϊκή συμμαχία αποδείχθηκε ΑΠΟΤΥΧΙΑ»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, 15:32
Τσάκας: «Η Παναθηναϊκή συμμαχία αποδείχθηκε ΑΠΟΤΥΧΙΑ»
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Βλάσης Τσάκας την Πέμπτη (26/7) με την οποία επιτίθεται στην Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Ο Τσάκας επιτέθηκε στους ανθρώπους της Συμμαχίας τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «νομίζουν ότι σχεδιάζουν τον Αθηναϊκό και όχι τον Παναθηναϊκό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βλάση Τσάκα:

«Το θέατρο του παραλόγου, σε βάρος του ιστορικότερου συλλόγου της Ελληνικής επικράτειας, συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Οι “πρωτοκλασάτοι” μαθητευόμενοι μάγοι, μετά τις προβλέψεις παρωδία “έχασαν” και ένα απλό ενημερωτικό δελτίο, το οποίο θα έδινε την ευκαιρία στην αγαπημένη μας ομάδα μέσω της Α.Μ.Κ. που προκηρύχθηκε στις 09/03/12 να πάρει όλες τις οικονομικές ανάσες που χρειάζεται κατεπειγόντως.

Οι άνθρωποι όμως αυτοί μάλλον έχουν μπερδευτεί, νομίζουν ότι σχεδιάζουν τον Αθηναϊκό και όχι τον Παναθηναϊκό. Δίχως κανένα όραμα και μονίμως με την καραμέλα “ σώσαμε την ομάδα πήραμε άδεια συμμετοχής”, νομίζουν ότι πρέπει να τους πούμε και ευχαριστώ από πάνω.

Η σεζόν χάθηκε, ο σχεδιασμός που είχαμε προγραμματίσει με υπαιτιότητα αυτών των κυρίων δεν προχώρησε. Κρατήσαμε μια ουδέτερη στάση, αποστασιοποιημένοι για να μην κατηγορηθούμε …ότι ανατρέπουμε τα προγνωστικά. Όμως αυτό που βλέπει ο καθένας μας οι “φωστήρες” με την πλήρη στήριξη και προβολή των ΜΜΕ το αγνοούν. Η Παναθηναϊκή συμμαχία αποδείχθηκε ΑΠΟΤΥΧΙΑ: όχι 30 εκατομμύρια όχι 20 όχι 12 αλλά ούτε 800.000 δεν είναι το ποσό μέχρι και σήμερα των εισφορών. (Το τρικάκι με το 1,1 που πρόσθεσαν ας το αφήσουν για τα αμερικανάκια).

Πρόθεση μας είναι να επιμείνουμε στην απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σκοπό να δώσουμε όραμα, με το κατατεθειμένο μας Business Plan, στον κάθε αγνό Παναθηναϊκό.

Επαναπροκηρύξτε λοιπόν την νέα αύξηση με τους ίδιους όρους (15.000.000 και τιμή μετοχής 0.33 λεπτά) και αφήστε τα παιχνιδάκια με τις διαρροές ότι θα προταθεί αύξηση 5.000.000 ευρώ. Με ψίχουλα και αυτά μαζεμένα από τον κόσμο μην προσπαθείτε να διατηρήσετε ποσοστά και καρέκλες. Σας πήραμε χαμπάρι.
Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος και εσείς πολύ μικροί για να παίζετε με τις τύχες του.

Βλάσης Τσάκας

Συνεργάτης- εκπρόσωπος

H.R.H Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, 15:32