Λίνεκερ: «Αστείο να μιλάμε για μείωση της διάρκειας του αγώνα»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020, 10:42
Λίνεκερ: «Αστείο να μιλάμε για μείωση της διάρκειας του αγώνα»

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι προτάσεις να αλλάξουν ορισμένοι κανονισμοί του ποδοσφαίρου για να επιτευχθεί η επανέναρξη της Premier League.

Όπως υποστήριξε ο γενικός διευθυντής της ένωσης επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, Γκόρντον Τέιλορ, υπάρχει σκέψη να μειωθεί η διάρκεια του 90λεπτου στα ματς της επιστροφής του αγγλικού πρωταθλήματος, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια για τους παίκτες.

Ο Γκάρι Λίνεκερ, μεγάλη δόξα της Εθνικής Αγγλίας, που πλέον δουλεύει ως τηλεσχολιαστής, αντέδρασε έντονα στην πρόταση αυτή, υπογραμμίζοντας: «Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, πρέπει να ξεκινήσει σωστά. Είναι αστείο να μιλάμε για μείωση στη διάρκεια των αγώνων. Ήδη θα διεξαχθούν τα ματς χωρίς φιλάθλους και τώρα μιλάνε για λιγότερο αγωνιστικό χρόνο. Είναι αστείο». Πάντως την Παρασκευή θα υπάρξει νέα τηλεδιάσκεψη της Premier League και ίσως αποφασιστεί η επανέναρξη εντός του Ιουνίου. Η λίγκα και η ομοσπονδία ελπίζουν για ενδεχόμενη επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στις 8 Ιουνίου, αλλά πολλοί επιστήμονες εκτιμούν πως θα αποτελέσει ρίσκο και ίσως προκαλέσει εξάπλωση της πανδημίας.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020, 11:04