Μολονότι δεν έχει ολοκληρωθεί η τελική φάση του ισπανικού πρωταθλήματος, ο Νίκολα Μίροτιτς έμαθε το Σάββατο (27/6) ότι αναδείχτηκε MVP της Liga Endesa για τη σεζόν 2019-20.

Μάλιστα, οι συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα του επεφύλασσαν μία… έκπληξη, αφού χωρίς να γνωρίζει ο ίδιος πως έχει ψηφιστεί ως ΜVP, του έκλεισαν ραντεβού στην ταράτσα του ξενοδοχείου όπου έχουν καταλύσει οι «μπλαουγκράνα», με τους Άντε Τόμιτς και Πιερ Οριόλα να του παραδίδουν το βραβείο, τραγουδώντας ρυθμικά “MVP, MVP”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Kαι δεν… έμειναν εκεί οι συμπαίκτες του, αφού τον σήκωσαν στα χέρια και τον έριξαν στην πισίνα για να πανηγυρίσουν την προσωπική επιτυχία του Ισπανο-Μαυροβούνιου ψηλού.

Ο Νίκολα Μίροτιτς δήλωσε για την ανάδειξή του σε MVP του ισπανικού πρωταθλήματος για τη σεζόν 2019-20: «Φαίνεται στο πρόσωπό μου, στο χαμόγελό μου. Ήταν μία ωραία έκπληξη.

Μου έφτιαξε την ημέρα. Το βραβείο του MVP σημαίνει για εμένα αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Αφιερώνω αυτό το βραβείο σε όλους τους συμπαίκτες μου που με βοηθούσαν κάθε ημέρα για να γίνομαι καλύτερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κάθε αγώνα με βοηθούσαν για να είμαι στην καλύτερη κατάσταση που μπορούσα. Και φυσικά το αφιερώνω στο τεχνικό τιμ που ήξεραν να με τοποθετούν στην καλύτερη θέση, όπου αισθάνομαι ικανός και αποτελεσματικός. Και φυσικά, το αφιερώνων σε όλους όσοι μας υποστηρίζουν, τους φιλάθλους.

Η πρόκρισή μας στα ημιτελικά, ελπίζω να είναι μόνο μία αρχία και να μπορέσουμε να τους δώσουμε μία νέα χαρά με την ολοκλήρωση της σεζόν. Εύχομαι να μπορέσουμε να επιστρέψουμε σε αυτήν την πισίνα με το τρόπαιο της πρωταθλήτριας Ισπανίας».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του Νίκολα Μίροτιτς που αναδεικνύεται MVP της σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η πρώτη ήταν πριν από επτά χρόνια και συγκεκριμένα την αγωνιστική περίοδο 2012-13, τότε όμως φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης