Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Παρίσι, στο οποίο κατέληξαν ο Νεϊμάρ και το 26χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία, Ναγίλα Τριντάντε Μέντες Σόουζα, που -ως γνωστόν- κατήγγειλε τον Βραζιλιάνο αστέρα για βιασμό, είδε τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από τον βραζιλιάνικο τηλεοπτικό σταθμό «Record TV» και σ’ αυτό απεικονίζονται ο ποδοσφαιριστής και το μοντέλο να ξαπλώνουν μαζί στο κρεβάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία η Σόουζα σηκώνεται όρθια και αρχίζει να χτυπάει τον Βραζιλιάνο αστέρα.

Μετά την προβολή του συγκεκριμένου βίντεο, σε τηλεφωνική του παρέμβαση ο πατέρας του Νεϊμάρ δήλωσε:

«Δεν γίνεται να μην υπερασπιστώ τον γιο μου. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μοντάζ στο video. Το μόνο που δείχνει το video είναι πως ο Νεϊμάρ δέχτηκε επίθεση από αυτήν τη γυναίκα. Του επιτίθεται επιδιώκοντας να τον προκαλέσει για να απαντήσει, αλλά γίνεται αντιληπτό πως όλο αυτό ήταν μοντάζ. Η αστυνομία αναζητεί ήδη ολόκληρο το video και εκεί θα βρει τις εικόνες που ψάχνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Εν τω μεταξύ, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο κανάλι TV SBT, η 26χρονη εξήγησε τους λόγους που την έκαναν να δεχτεί να ταξιδέψει στη Γαλλία για να συναντήσει τον Νεϊμάρ.

Παραδέχτηκε ότι ένιωσε έλξη για τον Βραζιλιάνο αστέρα, αναφέροντας παράλληλα πως οι ερωτικές τους περιπτύξεις στο δωμάτιο που ο ίδιος της είχε κλείσει πήραν βίαιη τροπή, όταν αυτή αρνήθηκε να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό.

«Τον ρώτησα αν είχε φέρει μαζί του προφυλακτικό και είπε όχι. Έτσι του είπα ότι δεν θα συνέβαινε τίποτα μεταξύ μας. Δεν με άκουσε και προχώρησε στην πράξη. Του είπα “Σταμάτα! Σταμάτα! Όχι!”. Εκείνος δεν μιλούσε, απλώς έκανε ό,τι έκανε» ισχυρίστηκε η Ναγίλα Τριντάντε Μέντες Σόουζα.

Από τη μεριά του, ο Νεϊμάρ παραδέχεται ότι είχε συναντήσει το μοντέλο στη Γαλλία, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, ωστόσο αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Σόουζα.

Ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν υποστηρίζει ότι το σεξ ήταν συναινετικό. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης