Με σημαντικές απουσίες θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό η Μπαρτσελόνα, την Παρασκευή (7/10, 21:30, Novasports Prime), για την 1η αγωνιστική της Euroleague. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκολα Μίροτιτς και τον Κάιλ Κούριτς για την πρεμιέρα με την ομάδα του Πειραιά. Ο Μίροτιτς τραυματίστηκε στον Αχίλλειο τένοντα τον Ιούλιο και θα μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα, ενώ ο 33χρονος γκαρντ, Κάιλ Κούριτς, τραυματίστηκε στο κεφάλι στην αναμέτρηση του ισπανικού πρωταθλήματος με την Μπασκόνια.

Ο Λιθουανός τεχνικός των Καταλανών, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν έκρυψε πως θα επιθυμούσε διαφορετικό αντίπαλο για την πρεμιέρα. Συγκεκριμένα, ο Γιασικεβίτσιους τόνισε: «Είναι η αρχή της νέας σεζόν, οπότε είσαι πάντα ενθουσιασμένος. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο “ταξίδι”. Μπορούμε να μιλήσουμε πολύ για ρόστερ και ομάδες… αλλά είναι μόνο στα… χαρτιά. Σε πέντε ή έξι μήνες, οι ομάδες θα είναι διαφορετικές. Η Euroleague είναι εξαιρετικά απαιτητική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» επισήμανε: «Πάντα θα ήθελα να ξεκινώ με έναν λιγότερο δυνατό αντίπαλο, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ομάδα φάιναλ φορ. Ανανέωσαν ξανά με τον προπονητή και τους περισσότερους παίκτες, είναι μια ομάδα που παίζει με καρδιά».

Για να καταλήξει: «Οι αυριανοί αντιπαλοί μας κυριάρχησαν ξεκάθαρα του Παναθηναϊκού στο Σούπερ Καπ Ελλάδας. Έχουν χημεία και πολύ καλά καθορισμένους ρόλους. Έχουν έμπειρους παίκτες και άλλους που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι μόνοι τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης