Σαν «βόμβα» έρχεται να πέσει η είδηση της ισπανικής εφημερίδας AS για συνάντηση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, με τον ατζέντη του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες.

Σύμφωνα με το ισπανικό μέσο, σκοπός της συνάντησης των δύο ανδρών ήταν να διερευνηθεί από την πλευρά των «μπλαουγκράνα» το ενδεχόμενο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα, αρχής γενομένης από αυτό το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, ο Κριστιάνο, ο οποίος παρουσιάζει τάσεις φυγής από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκεται στην Πορτογαλία και έχει αναβάλει την επιστροφή του στην αγγλική πόλη λόγω οικογενειακού προβλήματος.  

Ο Πορτογάλος σταρ, στα 37 του χρόνια, ήταν ο καλύτερος παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» την περασμένη σεζόν και η επιθυμία του να φύγει από το «Ολντ Τράφορντ» βασίζεται στο ότι επιδιώκει να ενταχθεί σε έναν σύλλογο που θέλει να κατακτήσει τίτλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως σημειώνουν μάλιστα οι Ισπανοί, ο δρόμος για την Μπαρτσελόνα είναι ανοιχτός, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Φρένκι ντε Γιονγκ και οι Καταλανοί μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν ως διαπραγματευτικό χαρτί για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η AS, ο Λαπόρτα σκεφτόταν ήδη από  το περασμένο καλοκαίρι να ενσωματώσει στο ρόστερ των Καταλανών τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η οικονομική κατάσταση του συλλόγου τον εμπόδισε ακόμη και να προσεγγίσει σοβαρά αυτό το θέμα.

Στη συνάντηση του Μέντες με τον Λαπόρτα, το όνομα του 37χρονου σούπερ σταρ μονοπώλησε τη συζήτηση, όμως δεν ήταν το μόνο όνομα που συζητήθηκε, αφού στο τραπέζι έπεσαν και αυτά των Μπερνάρντο Σίλβα και Ράφα Λεάο, που επίσης εκπροσωπούνται από τον Πορτογάλο ατζέντη.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης