Ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε για το ματς της Σέλτικ με τη Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να «απολαύσει» το παιχνίδι. Ο 28χρονος φορ που πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στην Κιλμάρνοκ, τόνισε:

«Δεν μπορείς να συγκρίνεις τα δύο παιχνίδια και να πεις πως η ψυχολογία μας θα είναι σε υψηλά επίπεδα επειδή κερδίσαμε την Κιλμάρνοκ. Πάντα έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα μας. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν χρειάζομαι καμία επιβεβαίωση. Πιστεύω στις δυνατότητες μου κάθε ώρα, κάθε μέρα. Ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω για αυτή την ομάδα αλλά και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να κερδίζουν τους αγώνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα, είπε: «Θα πάμε για να απολαύσουμε το ματς με την Μπαρτσελόνα. Ήμασταν κάπως άτυχοι κόντρα στην Μίλαν καθώς δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Δεν νομίζω πως θα έχουμε τόσες πολλές ευκαιρίες απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να περιορίσουμε τα λάθη μας και να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης