Την πίστη του ότι η Γιουβέντους μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο ματς της Τετάρτης με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Αντόνιο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς στο «Μπερναμπέου».

«Έχουμε μεγάλο κίνητρο για το ματς με την Ρεάλ. Συνέβη κάτι περίεργο στην Φλωρεντίνα, αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Στο Μπερναμπέου θα παίξουμε το παιχνίδι μας κόντρα σε μια από τις πιο πετυχημένες ομάδες του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει να δείξουμε πως μπορούμε να ανταποκριθούμε στην πίεση και παράλληλα να φανούμε απειλητικοί. Φυσικά σεβόμαστε την Ρεάλ, αλλά δεν φοβόμαστε. Ξέρουμε τις ικανότητές μας και θα προσπαθήσουμε να τις δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Θα είναι δύσκολα, αλλά θέλουμε να αποδείξουμε πως μπορούμε», ανέφερε αρχικά ο Κόντε και συνέχισε:

«Δεν θα σημαίνει τίποτα το αυριανό αποτέλεσμα για την πρόκριση, είτε νικήσουμε, είτε χάσουμε. Υπάρχουν ακόμα τρία παιχνίδια άλλωστε. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι των δυσκολιών, να δείξουμε πως είμαστε ικανοί να αγωνιζόμαστε σε αυτό το υψηλό επίπεδο και να μην μένουμε στα λόγια. Βγάζω το καπέλο μου στον Κάρλο Αντσελότι για την σπουδαία πορεία του ως προπονητής. Ήταν τιμή μου που με προπονούσε παλιά στην Γιουβέντους».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης