Έναν ακόμη πολλά υποσχόμενο νεαρό ποδοσφαιριστή πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό της η Λίβερπουλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν σήμερα, Κυριακή 19/6, την απόκτηση του 18χρονου δεξιού μπακ Κάλβιν Ράμσεϊ, από την Αμπερντίν, με πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ράμσεϊ θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 22 για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, θεωρείται μεγάλο ταλέντο και θα είναι δεύτερη επιλογή πίσω από τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν τα Μέσα στο νησί, το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει στα 4,6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ, με τα μπόνους της συμφωνίας με την Αμπερντίν, μπορεί να αγγίξει και τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Μια πώληση-ρεκόρ για τους Σκωτσέζους.

Ο νεαρός Σκωτσέζος προσείλκυε το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων αυτή τη σεζόν και μάλιστα η ομάδα του απέρριψε πρόταση της Μπολόνια κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των κυπελλούχων Αγγλίας, ο Κάλβιν Ράμσεϊ τόνισε: «Ήξερα από την αρχή ότι θέλω να υπογράψω στη Λίβερπουλ. Μπορώ να παίξω δεξί μπακ, δεξί χαφ, στο κέντρο ή όπου αλλού μου πει ο Κλοπ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία, να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω και από εκεί και πέρα θα δούμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης