Νέα εντυπωσιακή πρόταση ετοιμάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πάρει το καλοκαίρι τον Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, οι «κόκκινοι διάβολοι» επιμένουν για την απόκτηση του Ουαλού σούπερ σταρ από την ισπανική ομάδα, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 έναντι του ποσού-ρεκόρ των 100 εκατ. ευρώ από την Τότεναμ. Σύμφωνα, πάντως, σήμερα με την εφημερίδα «SUN» και η άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, η Σίτι, αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί τόσο ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, όσο και ο τεχνικός της ομάδας, Ζινεντίν Ζιντάν, να τονίζουν σε κάθε περίσταση ότι ο Μπέιλ θα παραμείνει στη Μαδρίτη, αλλά στην Αγγλία τα δημοσιεύματα επιμένουν και επιμένουν, μάλιστα, πως και ο ίδιος ο Ουαλός θέλει να επιστρέψει στην πρέμιερ λιγκ, όπου θα είναι το μεγάλο όνομα της Γιουνάιτεντ ή της Σίτι και δεν θα είναι στη «σκιά» κάποιου άλλου, όπως είναι τώρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Μπερναμπέου».

O Γκάρεθ Μπέιλ τη τελευταία διετία κινείται σε «ρηχά νερά», με τη Ρεάλ ωστόσο να θέλει να τον κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα στην ισπανική πρωτεύουσα, προτείνοντας του, μάλιστα, συμβόλαιο μέχρι το 2021. Παρ’ όλα αυτά, ο 26χρονος διεθνής ακραίος επιθετικός έχει εκφράσει δημοσίως, σε παλαιότερες δηλώσεις του, την επιθυμία του ν’ αγωνιστεί, κάποια στιγμή, ξανά στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της «SUN», ο Ζιντάν σκέφτεται το ενδεχόμενο να πουλήσει τον Μπέιλ, ώστε να βρει τα χρήματα για να αποκτήσει τον Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι. Να σημειώσουμε πως ο Ουαλός σταρ «έσπασε» το ρεκόρ του Γκάρι Λίνεκερ και έγινε ο πρώτος Βρετανός σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, καθώς τη φετινή χρονιά έχει πετύχει 15 γκολ σε 19 συμμετοχές με τη φανέλα της «βασίλισσας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης