Απόψε θα γίνει γνωστή η πρώτη φιναλίστ του εφετινού τελικού του Champions League, καθώς στις 22.00 (Cosmote Sport 1) θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ρεβάνς ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν, για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο «Etihad», με τους «πολίτες» να έχουν το πάνω χέρι, όσον αφορά στην κατάκτηση του εισιτηρίου, μετά τη νίκη τους με 2-1 σκορ στο Παρίσι, η οποία μάλιστα σημειώθηκε με ανατροπή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων ο Μαρκίνιος σκόραρε και πάλι στο πρώτο μέρος, κάνοντας το 1-0 για τους Παριζιάνους, ωστόσο η Σίτι επέστρεψε εντυπωσιακά στην επανάληψη και με γκολ των Ντε Μπρόινε και Μαχρέζ έφερε… τούμπα το ματς, αποκτώντας προβάδισμα για να βρεθεί στις 29 Μαΐου στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Σίγουρα απόψε η ομάδα του Γκουαρντιόλα θα χρειαστεί παιχνίδι ανάλογο με το δεύτερο 45λεπτο στο Παρίσι, κόντρα σε μια ομάδα που έχει νικήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ευρώπης στο δικό τους γήπεδο αυτή τη σεζόν (1-4 τη Μπαρτσελόνα και 2-3 τη Μπάγερν).

Από τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι θα επιχειρήσουν να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση από το κυρίαρχο πρώτο τους ημίχρονο εναντίον της Σίτι, καθώς επιδιώκουν απεγνωσμένα να βρεθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό και φυσικά αυτή τη φορά να κατακτήσουν το τρόπαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης