H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε και από το «Goodison Park», επικρατώντας (3-1) της Έβερτον, και ξέφυγε 10 βαθμούς από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ, που ακολουθούν. Όπως αναφέρει η βρετανική εταιρεία ανάλυσης αθλητικών στοιχείων Opta Sports, μόνο δύο ομάδες απέτυχαν να κερδίσουν την Πρέμιερ Λιγκ στο τέλος της σεζόν, μετά από ένα τέτοιο πλεονέκτημα, η Νιουκάστλ το 1995/96 και η Γιουνάιτεντ το 1997/98.

«Ήταν ένας πολύ σκληρός αγώνας με μια καλά οργανωμένη ομάδα. Ήταν δύσκολο για τους πλάγιους της ομάδας μας να βρουν χώρο, οπότε έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί. Εδώ στο Goodison Park είναι πάντα δύσκολο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με τη νοοτροπία μας. Έχουμε πολλές συνεχόμενες νίκες, αλλά θέλουμε περισσότερες» είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε ένα περίπλοκο πρόγραμμα και δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια, οι παίκτες χρειάζονται ξεκούραση. Δεν κοιτάμε όλο το πρόγραμμα αλλά μόνο στον επόμενο αγώνα, με την Άρσεναλ. Στη συνέχεια, μετά από λίγες μέρες, θα έχουμε το Champions League» πρόσθεσε, ενώ επέλεξε να αναφερθεί στον Μπερνάρντο Σίλβα:

«Τι παίκτης! Ό,τι κάνει, το κάνει απίστευτα καλά. Τη χρονιά που κερδίσαμε τον δεύτερο τίτλο της Premier League ήταν ασταμάτητος και τώρα επέστρεψε. Είναι υπέροχο άτομο και ως προπονητής σού αρέσει να έχεις παίκτες όπως ο Μπερνάρντο. Η μητέρα και ο πατέρας του θα είναι πολύ περήφανοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης