Η Μάντσεστερ Σίτι χάνει σημαντικό μέρος της δύναμής της στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια στο αγγλικό πρωτάθλημα, και η μόλις μία ισοπαλία σε τρία ματς μακριά από το Ίτιχαντ στην Πρέμιερ Λιγκ αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Οι «πολίτες» το Σάββατο φιλοξενούνται στο «Άπτον Παρκ» από τη Γουέστ Χαμ και με αφορμή την αναμέτρηση με τα «σφυριά», ο Μάνουελ Πελεγκρίνι επισήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί στα εκτός έδρας ματς, ώστε να παραμείνει σε τροχιά τίτλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ. Αξίζαμε να έχουμε μαζέψει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας. Η πραγματικότητα λέει ότι έχουμε μόλις ένα βαθμό και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βελτιωθούμε.

Έχουμε τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας. Πρέπει να κερδίσουμε την Γουέστ Χαμ και μετά να κερδίσουμε εκτός έδρας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά αντιμετωπίζουμε την Τσέλσι στο “Στάμφορντ Μπριτζ” και την Νιουκάστλ για το Λιγκ Καπ.

Ήταν πολλοί οι λόγοι που δεν κερδίσαμε την Κάρντιφ και την Άστον Βίλα. Ήταν πολύ δύσκολο απέναντι σε αυτές τις δύο ομάδες. Κάναμε πολλά λάθη, αχρείαστα φάουλ και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας σε σημαντικά σημεία του παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν δούμε τα στατιστικά θα πρέπει να ανησυχούμε γιατί η Άστον Βίλα και η Κάρντιφ σημείωσαν τρία γκολ και είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση μας στην άμυνα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης