Την πρόθεση του να παραμείνει στη Μίλαν αποκάλυψε ο Κακά! Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ανέφερε στο Tiki Taka ότι θέλει να οδηγήσει τους «ροσονέρι» ψηλά!

«Η προσωπική μου απόδοση ήταν καλή στην σεζόν που ολοκληρώνεται, όμως ατό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα. Πρόθεσή μου είναι να παραμείνω και να οδηγήσω την ομάδα πιο ψηλά. Αγαπάω την ομάδα. Έχω συνηθίσει σε άλλες καταστάσεις, όμως αλλά αυτά είναι τα δεδομένα σήμερα και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε», είπε και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι προσωπικό θέμα, δεν θέλω να περιμένω για πολύ καιρό, πρέπει να παρθούν άμεσα αποφάσεις. Θα το συζητήσω με την οικογένειά μου και θα αποφασίσουμε, όμως η μεγάλη μου επιθυμία είναι να μείνω στην Μίλαν».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Ζέεντορφ: «Είναι στην αρχή μίας νέας καριέρας, αλλά δεν τον αντιμετωπίζω σαν άλλο άνθρωπο από αυτόν που ξέραμε. Βέβαια, αλλιώς βλέπεις κάποια πράγματα όταν είσαι ποδοσφαιριστής κι αλλιώς όταν είσαι προπονητής. Είναι χαρά μου να δουλεύω μαζί του, είναι έξυπνος, θα μάθει γρήγορα και πιστεύω πως μπορούμε μαζί να πετύχουμε πολλά στην συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης