Μολονότι η Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να ενισχυθεί με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι το ερχόμενο καλοκαίρι οι Βαυαροί δεν σχεδιάζουν να δείξουν την πόρτα της εξόδου στον Μάριο Μάντζουκιτς.

Μάλιστα, με δηλώσεις του στο σημερινό φύλλο της «Bild», ο πρόεδρος του γερμανικού συλλόγου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι πρωταθλητές Ευρώπης να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Κροάτη στράικερ, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι απ’ αυτόν. Έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Θα τον κρατήσουμε στο Μόναχο και είμαστε έτοιμοι να ανανεώσουμε το συμβόλαιό του» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρουμενίγκε.

Η Μπάγερν Μονάχου απέκτησε το 2012 από τη Βόλφσμπουργκ τον Μάντζουκιτς, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο, και έκτοτε έχει σημειώσει με τους Βαυαρούς 34 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 27χρονος στράικερ αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη «γραμμή κρούσης» της Μπάγερν την τρέχουσα σεζόν, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει από το καλοκαίρι, όταν θα ενταχθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ντόρτμουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης