Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει ρατσιστικό σύνθημα οπαδών της Τσέλσι κατά του Μοχάμεντ Σαλάχ πριν το ματς με τη Σλάβια Πράγας.

Οι συγκεκριμένοι οπαδοί των Λονδρέζων, που είχαν ταξιδέψει στην Πράγα για το πρώτο ματς της ομάδας τους με τους Τσέχους, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Europa League, ανέβασαν βίντεο από παμπ, όπου απεικονίζονται να χαρακτηρίζουν βομβιστή τον ηγέτη της Λίβερπουλ, λόγω της μουσουλμανικής καταγωγής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Λίγες ώρες αργότερα όταν πήγαν να μπουν στο γήπεδο άνδρες σεκιούριτι που τους αναγνώρισαν, δεν τους επέτρεψαν την είσοδο στις εξέδρες.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε την Παρασκευή ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, o οποίος τόνισε:
«Είναι αηδιαστικό. Είναι ακόμη ένα παράδειγμα ότι κάποια πράγματα δεν πρέπει να γίνονται. Είναι ακόμη ένα σημάδι ότι κάτι πηγαίνει λάθος έξω από τα γήπεδα. Όσο πιο πολύ αντιδρούμε, τόσο περισσότερο θα βοηθήσουμε την κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γνώμη μου είναι ότι όποιος κάνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να μην του επιτρέπεται ξανά η είσοδος στα γήπεδα για όλη του τη ζωή. Το ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο παράδειγμα στο ότι πολλοί διαφορετικοί λαοί μπορούν να δουλέψουν μαζί εξαιρετικά. Κανείς δεν νοιάζεται από που είσαι ή από που είναι οι γονείς σου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης