«Άγκυρα» στη Liverpool έριξε έως το 2013 ο Yossi Benayoun, καθώς οι «reds» προχωρούσαν σε πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο που εξέπνεε το 2011.
«Θα αφοσιωθώ στη σκληρή δουλειά που πρέπει να γίνει για να παίξω καλύτερα και να κερδίσουμε κάποιο τρόπαιο» τόνισε αμέσως μετά την επέκταση του συμβολαίου του ο Ισραηλινός διεθνής επιθετικός.
Από την πλευρά του ο τεχνικός της Liverpool, ο οποίος τρέφει μεγάλη εκτίμηση προς τον Yossi Benayoun δήλωσε:
«Ήταν στα σχέδιά μας να ανανεώσουμε τα συμβόλαια κάποιων παικτών και ο Yossi ήταν μεταξύ αυτών. Ήταν χρήσιμος για μας τα τελευταία χρόνια, σκοράροντας κρίσιμα γκολ και δίνοντας ασίστ. Θέλαμε να τον κρατήσουμε και είμαι πολύ χαρούμενος με την επέκταση».
