Βροντερό «παρών» στο συλλαλητήριο που έγινε υπέρ της ανέγερσης της «Αγιάς Σοφιάς», από το σταθμό των Άνω Πατησίων έως το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, έδωσαν το απόγευμα της Δευτέρας οι οπαδοί της ΑΕΚ.
Παρά το γεγονός ότι η σημερινή ήταν εργάσιμη ημέρα, περισσότεροι από 3.000 φίλοι της «Ένωσης» ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «Original 21» και διαδήλωσαν για την ανέγερση του γηπέδου του «δικεφάλου» στην ιστορική του έδρα.
Η μεγάλη μάζα των φίλων του συλλόγου συγκεντρώθηκε λίγο πριν της 19.00 στον σταθμό ΗΣΑΠ στα Άνω Πατήσια και εκτός από το σύνθημα «γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια», αποδοκίμασε τον Δήμαρχο, Άρη Βασιλόπουλο.
Μάλιστα οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Άρη Βασιλόπουλου κορυφώθηκαν όταν η πορεία έφτασε στο Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου υπήρχε μεγάλη αστυνομική δύναμη, η οποία πάντως περιορίστηκε σε ρόλο θεατή, καθώς δεν συνέβη το παραμικρό απρόοπτο.
Περίπου στις 20.30, ο κόσμος της ΑΕΚ έφτασε έξω από τον χώρο του γηπέδου, στο ύψος της παλιάς «Σκεπαστής», όπου εκτός των άλλων εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στον οπαδό που ξεκίνησε απεργία πείνας υπέρ του γηπέδου, με κεντρικό σύνθημα το «Βάκη ψυχάρα, για πάντα ΑΕΚάρα».
Το μοναδικό απρόοπτο του συλλαλητηρίου των οπαδών της «Ένωσης» έλαβε χώρα στα Άνω Πατήσια, όταν πριν την έναρξη της πορείας οπαδοί έβαλαν φωτιά σε ένα εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ.



Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
.gif)