Ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Να σταματήσουν οι διασπαστικές φωνές»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, 16:57
Ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Να σταματήσουν οι διασπαστικές φωνές»

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα (12/4) μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών κάνοντας λόγο για προσπάθεια δημιουργίας σύγχυσης και λανθασμένων εντυπώσεων.

Παράλληλα ζήτησε να σταματήσουν οι διασπαστικές φωνές, ενώ ανακοίνωσε πως η παρούσα διοίκηση συνεχίζει κανονικά τη διαδικασία για τις εκλογές στις 30 Μαϊου, ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων πως η διοίκηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου είναι η μοναδική νόμιμη διοίκηση αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Λόγω της προσπάθειας δημιουργίας συγχύσεως και εσφαλμένων εντυπώσεων, σας ενημερώνουμε ότι η νομίμως ορισθείσα από το Πρωτοδικείο προσωρινή διοίκηση υπό τον Γιώργο Βασιλακόπουλο συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της Ομοσπονδίας και τη δρομολόγηση εκλογών για τις 30 ΜαΪου.

Οι νόμιμες ενέργειες της διοίκησης του Γιώργου Βασιλακόπουλου επιβεβαιώνονται και από τη σημερινή δικαστική απόφαση. Οτιδήποτε άλλο βλάπτει το άθλημα του μπάσκετ και την επιβεβλημένη ομόνοια του χώρου.

Παράκληση της διοίκησης είναι να σταματήσουν οι διασπαστικές φωνές και το άθλημα να συνεχίσει την πορεία του. Επίσης πρέπει να γίνει κατανοητό άλλο το μπάσκετ στην Ελλάδα και άλλο το ελληνικό μπάσκετ, το οποίο βάσει της επίσημης κατάταξης της FIBA παραμένει 6ο στον κόσμο και 3ο στην Ευρώπη και οι δύο Εθνικές Ομάδες, Ανδρών και Γυναικών, έχουν προκριθεί στην τελική φάση των Πανευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Με την ευκαιρία αυτή σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. της ΕΟΚ έχει καταρτισθεί σε Σώμα από 6/4/2021 και έχει ως εξής:

Πρόεδρος: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Α΄ Αντιπρόεδρος: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

Β΄ Αντιπρόεδρος: ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΟΛΕΜΗΣ

Γενικός Γραμματέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ

Ταμίας: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, 17:06