Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U18, που διεξάγεται στον Βόλο, όπου η Εθνική Εφηβων θα παλέψει για το χρυσό μετάλλιο απέναντι στην Τουρκία, o Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA Europe, τονίζοντας ότι στόχος της ομάδας μας είναι να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

«Έχουμε πει από την πρώτη στιγμή πως θέλουμε το χρυσό. Περιμέναμε γι αυτό τα τελευταία τρία χρόνια», ανέφερε αρχικά ο σέντερ της Εθνικής και πρόσθεσε: «Κάθε φορά παίζαμε στον μικρό τελικό. Έχουμε χάσει τρεις φορές σε ημιτελικό και δύο σε μικρό τελικό. Τώρα θέλουμε τον τίτλο. Ξέρουμε ότι το επόμενο καλοκαίρι θα παίξουμε στη Β’ Κατηγορία ως Νέοι Άνδρες. Οπότε είναι μία καλή ευκαιρία να πάρουμε το χρυσό εδώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ταλέντο του 18χρονου σέντερ του Παναθηναϊκού μίλησε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Παπαθεοδώρου στην ιστοσελίδα της FIBA Europe τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ έξυπνος παίκτης κι εξαιρετικός αμυντικός. Αν είναι συγκεντρωμένος στο πίσω μέρος του παρκέ, τότε μιλάμε για τον καλύτερο αμυντικό του κόσμου. Ξέρει πως πρέπει να κάνει κάποια πράγματα στην επίθεση, ειδικά στο low post. Κάνει καλά σκριν, έχει καλά χέρια και μπορεί να τελειώσει ιδανικά κάθε φάση που θα πάρει. Είναι νέος ακόμη. Είναι δύσκολο για παιδιά της ηλικίας του να παίζει καλά κάθε μέρα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης