Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για τη συμμετοχή του στο πρώτο ιστορικό final-8 Κυπέλλου Ελλάδας, όπου έχει στόχο την κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού τροπαίου στον θεσμό και 11ο στο σύνολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής για το Ηράκλειο της Κρήτης, ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Γιώργος Μπαρτζώκας, είδε τους Κώστα Σλούκα και Τζορτζ Πάπα να βγάζουν μέρος μόνο της σημερινής προπόνησης. Ήδη, από τη Δευτέρα (13/2) είχε ενσωματωθεί ο Άλεκ Πίτερς.

Ο Ουμπιακός αντιμετωπίζει στον πρώτο χρονικά προημιτελικό της Παρασκευής τον Άρη (15:45), ομάδα που έχει κατακτήσει οκτώ Κύπελλα Ελλάδας στην ιστορία της.

Εάν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη, στον ημιτελικό το Σάββατο (18/2), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου στις 19:15. Μόνο στα ημιτελικά, δηλαδή θα μπορούσε να προκύψει ντέρμπι «αιωνίων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τελικός του final-8 είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου στις 19:15. Πρόκληση για τον Ολυμπιακό, καθώς και για όλες τις συμμετέχουσες ομάδες του finaλ-8, εφόσον προχωρήσουν, είναι τα τρία συνεχόμενα ματς που θα κληθούν να δώσουν.

Ειδικά δε για τα δύο ζευγάρια των προημιτελικών της Παρασκευής (17/2), καθώς δεν θα υπάρχει για τις δύο ομάδες που θα προκριθούν ούτε μία ημέρα ξεκούρασης. Η αποστολή του Ολυμπιακού θα βρίσκεται αύριο, Πέμπτη (16/02), στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 16:15 για το αεροπορικό ταξίδι στο Ηράκλειο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης