Ο Βασίλης Σπανούλης παραχώρησε συνέντευξη στον Τζο Αρλάουκας για χάρη του podcast του παλαίμαχου φόργουορντ και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός ήταν το… πεπρωμένο του.

«Ήταν η σωστή ομάδα για εμένα, τη σωστή στιγμή. Αυτό σκέφτηκα. Η καρδιά μου μού είπε να το κάνω. Ήταν ξεκάθαρη απόφαση. Σκέφτηκα και είπα “αυτό είναι το πεπρωμένο μου, το κάρμα μου. Θα το ακολουθήσω. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πίστευα ότι θα πετύχω. Γι’ αυτό πήρα αυτήν την απόφαση. Δεν ήταν εύκολη, επειδή δεν μπορείς απλώς να πας από τη μία ομάδα στην άλλη. Οφείλεις να πιστεύεις σε σένα και να ξέρεις ότι θα αντιμετωπίσεις μεγάλη πίεση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που βλέπουν κάποιον που μπορεί να τους φέρει τον τίτλο, αλλά και από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, επειδή άφησες την ομάδα τους» δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το γεγονός ότι κάθε φορά που γινόταν πατέρας προκρινόταν στο Final Four και είπε: «Ήταν από τον Θεό. Είναι μόνο για πλάκα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν συνέβη, πως κάθε φορά που αποκτούσα ένα παιδί αγωνιζόμουν με την ομάδα μου στο Final Four».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης