Παναθηναϊκός: Επιστολή της ΚΑΕ στον Σταύρο Κοντονή

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015, 19:40
Παναθηναϊκός: Επιστολή της ΚΑΕ στον Σταύρο Κοντονή
H KAE Παναθηναϊκός με επιστολή της απηύθυνε την Πέμπτη επίσημη πρόσκληση στον Υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, προκειμένου να δώσει το παρών στους αγώνες των τελικών της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Οι «πράσινοι» στη σχετική επιστολή τους, η οποία είχε αποδέκτη τόσο τον υφυπουργό Αθλητισμού, όσο και τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση και τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη, αναφέρθηκαν εκ νέου στο θέμα του εμπρησμού του αυτοκινήτου του Χρήστου Παναγιώτου.

Μάλιστα οι ιθύνοντες του τριφυλλιού εμφανίστηκαν διατεθειμένοι να παραθέσουν στοιχεία μέσω των οποίων θα αποδείξουν πως υπήρξε στοχοποίηση του Έλληνα ρέφερι από μία συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Σε συνέχεια της από 2/6/2015 ανακοίνωσης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε την Πέμπτη (4/6/2015) επιστολές προς τους κ.κ Γιάννη Πανούση (Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη), Σταύρο Κοντονή (Υφυπουργό Αθλητισμού) και Γιώργο Χαλβατζάκη (Πρόεδρο ΔΣ ΕΣΑΚΕ).

Μέσα από τις επιστολές αυτές η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αιτείται επισήμως την παρουσία του κ. Κοντονή σε όλους τους αγώνες της σειράς των τελικών, προκειμένου να έχει ιδίαν άποψη για την ατμόσφαιρα στη διάρκεια των αγώνων αλλά και τη διενέργεια πλήρους ελέγχου ντόπινγκ (αίμα και ούρα) σε όλους τους αθλητές.

Επίσης ζητά να υπάρξει ενδελεχής έρευνα και να βρεθούν οι ένοχοι του εμπρησμού του αυτοκινήτου του διαιτητή κ. Χρήστου Παναγιώτου, καθώς τέτοιες ενέργειες απ’ όπου κι αν προέρχονται είναι καταδικαστέες από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, παραθέτοντας ταυτόχρονα στοιχεία μέσω των οποίων φαίνεται ότι υπήρξε στοχοποίηση του διαιτητή από συγκεκριμένη κατεύθυνση».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015, 19:47