Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Βαρκελώνη, ενόψει του αγώνα με τους Καταλανούς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας τόνισε ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να δείξουν συγκέντρωση σε ολόκληρη της διάρκεια της αναμέτρησης.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο, σοβαρό και κρίσιμο παιχνίδι. Δεν έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια που παίξαμε με τη Μπαρτσελόνα στον πρώτο γύρο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά καθώς πρόκειται για μια ιδιαίτερα ταλαντούχα ομάδα. Εμείς, από τη μεριά μας, θέλουμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη και να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε κόντρα στη Μακάμπι», είπε αρχικά ο γκαρντ του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στα ατού της Μπαρτσελόνα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Μπαρτσελόνα διαθέτει πολύ ταλέντο τόσο στην περιφέρεια, όσο και στη ρακέτα. Αυτό που πρέπει εμείς να προσέξουμε είναι η άμυνά μας. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να βρουν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Για να γίνει αυτό πρέπει να ξεκινήσει από την επίθεσή μας και να έχουμε καλές επιστροφές».

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Αυτό που έφταιξε στο ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ότι του δώσαμε τη δυνατότητα να κάνει το παιχνίδι του ενώ δεν βγάλαμε καθόλου ενέργεια».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης