Την υπογραφή συμβολαίων με τους Γιάννη Καρακεχαγιά και Σέργιο Τσιμπούκη ανακοίνωσε η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa. Ο πρώτος αγωνίστηκε με τους «κυανέρυθρους» και στη σεζόν 2017-18 κάνοντας έξι συμμετοχές στην Basket League ενώ ο δεύτερος προέρχεται από το εφηβικό τμήμα της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τους νεαρούς αθλητές Γιάννη Καρακεχαγιά και Σέργιο Τσιμπούκη.

O Γιάννης Καρακεχαγιάς είναι 21 ετών με ύψος 1,90 μέτρα και αγωνίζεται ως γκαρντ και την περσινή σεζόν είχε δοθεί με την μορφή δανεισμού στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Ο Σέργιος Τσιμπούκης είναι 18 ετών με ύψος 1,98 μέτρα και αγωνίζεται ως γκαρντ/φόργουορντ, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν μέλος της εφηβικής μας ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμφότεροι συμμετέχουν από το ξεκίνημα στην προετοιμασία της ομάδας μας υπό τις οδηγίες του coach Γιάννη Λίβανου και προέρχονται από τις επιτυχημένες Ακαδημίες του Συλλόγου Τους καλωσορίζουμε και επίσημα στην οικογένεια του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την κυανέρυθρη φανέλα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης