Ο Σταμάτης Μπιτάκος, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Muay Thai και κάτοχος του τίτλου «King of the Ring» (2006), ο δημοφιλής πρωταθλητής που διέδωσε στη χώρα μας τη μαγική τέχνη της Ταϋλάνδης και έχει στο ενεργητικό του μάχες σε όλες τις ηπείρους και κατάμεστα στάδια στη χώρα μας σε κάθε εμφάνισή του… επιστρέφει έπειτα από τρία χρόνια απουσίας από τα ring!

Με το προσωνύμιο «Stam The Showman», που του έδωσαν οι οπαδοί του λόγω των θεαματικών πάντα εισόδων του στον αγωνιστικό χώρο πριν από τις μάχες του, αλλά κυρίως λόγω της εκρηκτικής πάντα αγωνιστικής του συμπεριφοράς, με στόχο αποκλειστικό την ικανοποίηση του κοινού, ο Μπιτάκος σίγουρα δεν άφηνε κανέναν αδιάφορο, είτε τον αγαπούσε είτε τον αντιπαθούσε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δικοί του και πολλοί δημοσιογράφοι που τον ακολουθούν χρόνια περιγράφουν έναν χαρακτήρα αδαμάντινο, μια ψυχή μικρού παιδιού με πολλές ευαισθησίες και φιλότιμο που έχει συντρέξει και στηρίξει πολλά νέα ταλέντα, συμβουλεύοντάς τους και ανοίγοντάς τους τον δρόμο για μεγάλες διοργανώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο ίδιος φροντίζει πάντα στις αναρίθμητες δημόσιες εμφανίσεις του σε περιοδικά, εφημερίδες, τηλεοπτικές εκπομπές, να μην παραλείπει ποτέ να ευχαριστεί όσους τον έχουν βοηθήσει στην πολύχρονη πορεία του και πίστεψαν σε αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ποτέ δεν αρνήθηκε καμία αναμέτρηση, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, όπως το 2006, όταν χωρίς δεύτερη σκέψη αγωνίστηκε στην Κωνσταντινούπολη, ενώ διαδραματίζονταν έντονα επεισόδια από γκρίζους λύκους κι άλλοι Έλληνες αθλητές είχαν αρνηθεί να μεταβούν στην ιστορική πόλη.

Στην Ταϋλάνδη, χώρα που επισκέπτεται συχνά, το 2007 και λίγες μέρες πριν αγωνιστεί στη γιορτή του βασιλιά, υπέστη έπειτα από τραυματισμό σε αγώνα σοβαρή μόλυνση που παραλίγο να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή, ωστόσο ούτε αυτό το γεγονός μπορούσε να τον κάνει να εγκαταλείψει το μεγάλο του πάθος!

Την ελληνική σημαία την έχει «υπερασπιστεί» στις αθλητικές μάχες σε Αγγλία, Κωνσταντινούπολη, Ολλανδία, Άγκυρα, Αυστραλία, Ταϋλάνδη, Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία, δίνοντας μάχες που κέρδιζαν τον σεβασμό ακόμα και των οπαδών των αντιπάλων του, ενώ έκαναν τους ξένους διοργανωτές ευτυχισμένους από την προσέλευση που εξασφάλιζαν και τους υψηλούς δείκτες τηλεθέασης οι πάντα με απίστευτα αποθέματα ψυχής, δοσμένες μάχες του!

Τα τελευταία τρία χρόνια έχει αφοσιωθεί στην Ακαδημία του. Μια σχολή πρότυπο σε διαρρύθμιση και τρόπο διδασκαλίας, που φιλοξενεί μεγάλα ονόματα δασκάλων και δείχνει τον δρόμο σε νεότερους μαχητές για το πώς θα διακριθούν στην επαγγελματική κατεύθυνση.

Γάντια δεν… κρέμασε ποτέ και τον Ιούνιο (2016), ύστερα από τρία χρόνια απουσίας επιστρέφει για μεγάλη ρεβάνς, στο No Limits, απέναντι σε έναν παλιό γνώριμο και όχι τόσο φιλικό: πρόκειται για τον Denis Oliwka που έχασε τη ζώνη King Of The Ring το 2006 από τον Σταμάτη Μπιτάκο, έπειτα από 5 γύρους αδυσώπητων χτυπημάτων και έντονων προκλήσεων από τη μεριά του Γερμανού.

Τη μεγάλη μάχη θα παρακολουθήσουν με αμείωτο ενδιαφέρον εκπρόσωποι της ελληνικής πολιτικής σκηνής και της γερμανικής πρεσβείας, ενώ μεγάλο θα είναι και το ενδιαφέρον που αναμένεται από ελληνικά και ευρωπαϊκά ΜΜΕ.

Ο «Βασιλιάς» επιστρέφει και κανείς δεν θα χάσει αυτήν τη μεγάλη ρεβάνς, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Πριν από τη μεγάλη επιστροφή θα κατεβάσει αθλητές του στην επετειακό, για τα δέκα χρόνια διοργανώσεων, No Limits «Star Wars» που θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης