ΑΕΚ: Και παίκτες της ομάδας ενδιαφέρθηκαν να υιοθετήσουν τα αδέσποτα κουτάβια!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021, 16:17
ΑΕΚ: Και παίκτες της ομάδας ενδιαφέρθηκαν να υιοθετήσουν τα αδέσποτα κουτάβια!

Μία σπουδαία πρωτοβουλία πήρε η ΠΑΕ ΑΕΚ στον αγώνα με τον Ατρόμητο, με την καμπάνιά της για τα αδέσποτα σκυλάκια.

Οι παίκτες της «Ένωσης» εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας στα χέρια τους οκτώ κουτάβια από τον οργανισμό «Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο να υιοθετεί αδέσποτα σκυλάκια.

Μάλιστα, είχε μεγάλη απήχηση αυτή η κίνηση της ομάδας, καθώς, όπως ενημέρωσε ο οργανισμός, «έσπασαν» τα τηλέφωνα από ενδιαφερομένους, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι και κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών της «Ένωσης» ζήτησαν να υιοθετήσουν ένα κουτάβι.

 

Θεραπεία ο Γέβτιτς, θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο 

Θεραπεία έκανε τη Δευτέρα στα Σπάτα ο Ντάρκο Γέβτιτς, που τραυματίστηκε στο κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο και αποχώρησε πριν από το ημίχρονο, δίνοντας τη θέση του στον Πέτρο Μάνταλο.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, ο Ελβετός άσος έχει υποστεί διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική, ωστόσο την Τρίτη θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα από την προπόνηση της Δευτέρας στους «κιτρινόμαυρους», όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι, πλην των Γαλανόπουλου και Θεοχάρη, γυμνάστηκαν κανονικά.

Την Τρίτη η ομάδα έχει ρεπό, με την προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη στις 13.00.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021, 16:46