Στο σπίτι του επέστρεψε σήμερα ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, 24 ώρες μετά την χειρουργική επέμβαση (αρθροσκόπηση) στην οποία υποβλήθηκε στο μηνίσκο. Ο Αυστριακός γκολκίπερ της ΑΕΚ πήρε εξιτήριο από το ιατρικό κέντρο, καθώς όλα κύλησαν ομαλά και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης η οποία θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα.

Κατά τα άλλα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της Ένωσης συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση, αφού και ο Όγκνεν Βράνιες είναι «οκ» από τα συμπτώματα διάσεισης που παρουσίασε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Έτσι, συνεχίζεται η προετοιμασία για ακόμα ένα δύσκολο ματς, με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη, που θα γίνει το Σάββατο (19:30) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Τζίνο Λετιέρι, assistant του Αργύρη Γιαννίκη, υπήρξε πριν από 20 χρόνια προπονητής της Άουγκσμπουργκ όταν η γερμανική ομάδα αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα της Βαυαρίας. Παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του συλλόγου στην οποία μίλησε και για την απόφασή του να έλθει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

«Με πήρε τηλέφωνο ο Γιαννίκης και με ρώτησε αν μπορούσα να φανταστώ να δουλέψω στην Ελλάδα. Γνωριζόμασταν, αλλά όχι από κοντά. Έψαχνε βοηθό και γρήγορα καταλάβαμε ότι ήμασταν στο ίδιο μήκος κύματος. Τελικά μου πήρε 48 ώρες για να φτάσω στο προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ.

Σωστά η ΑΕΚ είναι στη 2η θέση παίζοντας πιο ελκυστικά. Σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να γυρίσουμε μερικούς διακόπτες. Έχουμε μια ξεκάθαρη φιλοσοφία παιχνιδιού και δίνουμε μεγάλη αξία στην τακτική και την πειθαρχία και, πάνω από όλα, σε ένα παιχνίδι γρήγορης αλλαγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το κλίμα ήταν υπέροχο, οι οπαδοί της ΑΕΚ δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα, παρόλο που το παιχνίδι ξεκίνησε άθλια για εμάς, γιατί οι αντίπαλοι μας προηγήθηκαν στο πρώτο λεπτό με σουτ. Λίγο αργότερα μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε και είχαμε υπό έλεγχο το ματς με τους πρωταθλητές. Είχαμε μέχρι και το 68% κατοχή, αλλά όλα άλλαξαν στο 32ο λεπτό όταν ο διαιτητής μας δεν μας έδωσε πέναλτι και αντί γι΄αυτό δεχθήκαμε το 2-1.

Το νέο γήπεδο είναι ένα στολίδι με 32.000 θέσεις και το κοινό είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Θα είναι το απόλυτο καζάνι και αν παίζαμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σ’ αυτό το γήπεδο, τότε θα φεύγαμε νικητές».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης