Στη Γενεύη βρίσκεται η Αγγελική Αρκάδη, προκειμένου να εκπροσωπήσει την ΑΕΚ στην 26η Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων (ECA).

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ μετέβη στην ελβετική πόλη για να λάβει μέρος σε ένα πολύ σημαντικό φόρουμ, που θα ασχοληθεί κυρίως με την ενότητα των ευρωπαϊκών συλλόγων μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε τον περασμένο Απρίλιο. Πρόκειται άλλωστε για την πρώτη διά ζώσης συνάντηση των συλλόγων-μελών της ECA μετά από δύο χρόνια, έστω κι αν κάποιοι θα συμμετάσχουν μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω των περιορισμών που εξακολουθούν να υπάρχουν στις χώρες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ είναι συνδεδεμένο μέλος, ενώ επίσης από ελληνικής πλευράς στην ECA μετέχουν ως μόνιμα μέλη ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ και ως συνδεδεμένα ο Παναθηναϊκός, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος.

Στο μεταξύ, στην ΠΑΕ ΑΕΚ δεν παρατηρείται κινητικότητα στην αγορά των ελεύθερων. Μέχρι τούτη την ώρα φαίνεται πως το «13» θα είναι ο τερματικός αριθμός μεταγραφών για το καλοκαίρι του 2021. Ωστόσο, υπάρχει πάντα ανοιχτό το θέμα της απόκτησης ακόμη ενός αριστερού φούλμπακ, αλλά μόνο εφόσον παρουσιαστεί κάποια εξαιρετική περίπτωση στο προσεχές δεκαήμερο, μέχρι δηλαδή να κλείσει και το «παράθυρο» των free agents (17/9).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης