Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η ανάληψη της θέσης του αθλητικού διευθυντή της ΑΕΚ από τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Σερβία, ο 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» (φόρεσε τη φανέλα της τη σεζόν 1999/2000) έχει δώσει τα χέρια με τους διοικούντες τον δικέφαλο και αναμένεται εντός της εβδομάδας να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία τους.
Ο Ματιάσεβιτς βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και εντός των προσεχών ημερών, αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Μετά το τέλος της καριέρας του, το 2007, ο 40χρονος Σέρβος ανέλαβε το ρόλο του αθλητικού διευθυντή στη Νάπρεντακ, προτού μετακομίσει τα τελευταία χρόνια στην Τσουκαρίτσκι.
Με τον Ματιάσεβιτς, η Τσουκαρίτσκι κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία του σερβικού ποδοσφαίρου, να παίξει στην Ευρώπη και να κατακτήσει το πρώτο Κύπελλο στην Ιστορία της.

Επίσης, στον πρώην άσο των Βοϊβοντίνα, Ερυθρού Αστέρα, Ζελέζνικ, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Βασλούι πιστώνονται αρκετές σημαντικές μεταγραφές, όπως των Νικόλα Στοϊλίκοβιτς (στην Μπράγκα για 750.000 ευρώ), Αντρίγιε Πάβλοβιτς (στην Κοπεγχάγη για 2 εκ. ευρώ), Ερχάν Μάσοβιτς (στην Κλαμπ Μπριζ για 1,60 εκ. ευρώ) και άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης