Οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Ιονούτς Νεντελτσεάρου από τη ρωσική Ούφα στην ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός, που βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 24χρονος διεθνής επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο «5», καθώς το «4» είχε ήδη προλάβει να το «καπαρώσει» ο Νταμιάν Σιμάνσκι.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την αγορά του Ιονούτς Νεντελτσιάρου από την ρωσική FC Ufa. Ο διεθνής Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 1996, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Σε ηλικία επτά ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομών της Ντιναμό Βουκουρεστίου και δέκα χρόνια αργότερα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα. Στην τετραετία που ακολούθησε πραγματοποίησε συνολικά 111 εμφανίσεις, σκοράροντας 6 γκολ και έχοντας μια ασίστ.

Στις 15 Φεβρουαρίου 2018 “μετακόμισε” στο ρωσικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της FC Ufa, με την οποία έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε 75 ματς, σκοράροντας μια φορά. Παράλληλα, ο 24χρονος στόπερ έχει περάσει από όλες τις “μικρές” εθνικές ομάδες της Ρουμανίας και από το 2018 είναι μέλος της Εθνικής Ανδρών, έχοντας έως τώρα 11 συμμετοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιονούτς, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σου ευχόμαστε υγεία και να πραγματοποιήσεις όλα τα ποδοσφαιρικά σου όνειρα με την κιτρινόμαυρη φανέλα!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης